_____________

Officiellt bekräftad övergång: Marko Marin från Werder Bremen till Chelsea.

* * *

I fredags var Kenny Dalglish och kollade på matchen mellan Toulouse och Montpellier. Dalglish tros vara intresserad av Moussa Sissoko (GOAL.com).

Liverpool vill signa Rasmus Elm, som skulle gå på £8 miljoner (The Mirror).

Det brasilianska kraftpaketet Hulk är en eftertraktad spelare. Hans agent Theodoro Fonseca säger sig ha pratat med fyra PL-klubbar under den senaste veckan, men namnger bara en  – Tottenham. Enligt uppgifter är de andra Liverpool, Manchester City och Chelsea. De sistnämnda tros ligga bäst till att signa Hulk för omkring £35 miljoner (The Daily Mail).

* * *

Liverpool är intresserade av Gylfi Sigurdsson och Iker Muniain (The Mirror, The Daily Star, Metro).

Manchester United överväger att signa Gylfi Sigurdsson för £10 miljoner (The Mirror).

* * *

Inter har lagt ett bud på Ezequiel Lavezzi. Det ligger på 15 miljoner euro + Goran Pandev + Napoli får välja en av  Andrea Ranocchia, Joel Obi och Marco Davide Faraoni. Napolis ägare Aurelio De Laurentiis vill dock bara ha pengar för Lavezzi, som har en utköpsklausul på 32 miljoner euro i sitt kontrakt (Sky Sport Italia, Gazzetta dello Sport).

Chelsea, Manchester City, PSG och Anzhi är också intresserade av Lavezzi (Football Italia).

* * *

Real Madrid vill värva Lucas Biglia som ersättare till Lass Diarra. Argentinaren värderas till omkring 9-12 miljoner euro (AS).

Febernahce har dragit sig ur dragkampen om Lass Diarra (Sabah).

* * *

Chelsea vill köpa två Evertonspelare. De är beredda att betala £22 miljoner för Marouane Fellaini samt £10 miljoner för Ross Barkley. Om Chelsea signar den sistnämnde är planen att låna ut honom till Everton, där han ska fortsätta sin utveckling (The Daily Star).

Laurent Blanc vill gärna ta över som manager för Chelsea (The Telegraph).

Chelsea är fortfarande intresserade av Edinson Cavani (The Daily Mail).

* * *

Ryad Boudebouz kan vara på väg bort från Sochaux (L’Equipe).

PSG gör stora ansträngningar att signa Kaka och Gonzalo Higuain (L’Equipe).

* * *

Manchester United vill signa Shinji Kagawa (GOAL.com).

Manchester United är villiga att erbjuda Kagawa ett treårskontrakt värt £95 000 i veckan (Bild).

* * *

Jefferson Farfan har förlängt sitt kontrakt med Schalke till 2016 (Schalkes officiella hemsida). Den skickliga peruanen blir därmed inte free agent i sommar.

* * *

Juventus visar intresse för Branislav Ivanovic (Gazzetta dello Sport).

Jordi Alba ser ut att bli Barcelonas första sommarvärvning (Sport).

Benfica är beredda att sälja Ezequiel Garay (Record).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. De andra klubbarna lyckas gång på gång sno åt sig spelare med klass som kunnat förbättra vårt lag mycket, tänker exempelvis på Marin och Shaquiri nu och Mata/Affelay förra året. Dessa spelarna har ju varit bra en tid, har de inte haft något intresse av att gå till oss eller vad sysslar vi med? Ser hellre Sigurdsson än Elm. Men om ryktet om Muniain stämmer och vi skulle lyckas få honom är det en riktigt grym förstärkning (Sådana vi behöver göra för att konkurrera i toppen, vilket känns osannolikt med vår värvningshistoria dock). Vi har en grym kreativ spelare och det är Suarez vi måste ha in minst 2 till sådana spelare för att vi ska kunna vinna mot lag som ställer upp bussen mot oss på Anfield för kryssen mot mindre ansedda lag kommer fortsätta komma utan denna kreativiteten. Vet inte vad vår budget ligger på i sommar men nu har vi bredd utav ”okej-spelare” som klarar att spela jämnt med övriga topplag, krävs dock 2-3 stjärnor( 1 yttermittfältare, 1 kreativ kvick poängspelare på innermittfält och bredda med 1 forward) då kan nästa år bli roligt.

 2. Pelle#
  Såg att Tottenham rycker i Wigans tränare Martinez!
  Tycker han borde vara ett stort ämne för Liverpool!
  Inte bara för att han visat bra reslutat de senaste matcherna. Han dirigera och styr sina spelare vilket visar på ett engagemang och en spelide. Sen är han ju en oerhört bra taktiker vilket han verkligen har visat prov på de senaste matcherna!
  Vad säger du Mr?

 3. #Redigerat inlägg
  + att han känner och kan den engelska ligan!

 4. det vill till att det spenderas rätt detta fönster annars kan vi se oss i röven efter en topp 4 plats på väldigt lång tid……..

  • Björn: Jepp, klart det är så. Alla sommarfönster är fruktansvärt viktiga. Om alla kort hade skötts rätt förra sommaren hade Liverpool mycket väl kunna kommit topp 4 den här säsongen, det är en frustrerande tanke…

 5. Intressant att Chelski skall köpa så många spelare, kan ju missa CL nästa år och är då inte lika attraktivt att gå till. Får ju lika många rykten som Juventus och Tottenham .

  • Ian Rush: Chelsea är intressant på flera sätt. Man vet ju fortfarande inte vem som kommer att vara lagets manager nästa säsong. De har tydligen någon slags sportchef som värvar spelare nu, men som håller väldigt låg profil… Han har uppenbarligen stort förtroende av klubbledningen. Kanske är det också klart vem som ska vara manager nästa säsong, och denne har också inflytande över klubbens agerande på transfermarknaden? Kan ske mycket bakom kulisserna.

 6. Pelle, Vem skulle du helst se i liverpool, Gaston Ramirez eller Marko Marin?

  • b-george: Självklart Ramirez. Hade inte tackat nej till Marin, men Ramirez är en spelare som jag aktivt förespråkar. Marin har varit extremt ojämn de senaste 2-3 åren.

 7. Pelle: Vi ska vara riktigt nära Ramirez om inte någon annan lägger bättre bud.

  • b-george: Ja, 2010 skrev jag att Muniain säkert blir redo om ett par säsonger, och nu tycker jag att han är det. När jag skrev om Muniain 2010 så var han inte ens ordinarie i U21-landslaget. Numera ser jag honom som en joker, om inte mer, till sommarens EM-slutspel. Han har verkligen utvecklats de senaste åren.

 8. Det är så ofta vi är så nära att värva någon men det händer aldrig, så tar rivalerna de istället, vi måste agera snabbare på marknaden!

 9. Aj aj aj, Har vart i Dortmund ett x antal ggr och följer Dortmund noga! Kan säga att om Scums (utd) signar Kagawa så är det en grym mardröm! Det är en av Europas absolut bästa spelare enligt mig, Är en kopia av Kaka i sina stora dagar, en Xavi kopia fast med större genombrotts kvalitéer! Ber till Gudarna att han blir kvar där eller väljer La Liga,Serie A

 10. Elm ser ut att bli klar inom en snar framtid. Jag är lite smått lyrisk över den värvningen, tycker han har alla förutsättningar att lyckas – Och fan vad kul med en svensk i Liverpool. Jobba in Ramirez nu till och börja med, sen De Jong. Trevlig valborg på er

 11. Om det är så att Elm värvas på bekostnad av t.ex. Joao Moutinho, Granit Xhaka elller Moussa Sissoko kommer jag att bli väldigt besviken. Dock lär vi ju aldrig få reda på det så man får vara nöjd i alla fall, Elm är ju trots allt en väldigt duktig spelare som hade varit rolig att se i Liverpool. Ramirez är en spelare som jag extremt gärna vill att vi ska värva, kan bli vår David Silva eller Mata. Har världsklass-potential enligt mig.

  • Andwa: De Telegraaf skriver att LFC vill signa Elm för 7m euro. Det är ca £5,7m. En väldigt liten summa i det här sammanhanget. Snackas t.ex om £15-20m för Moutinho.