Gula kort: 4 – 0
Bollinnehav: 39% – 61%

* * *

Matchreferat:

Liverpool tog en skön bortaseger mot Norwich med 3-0 efter tre mål av Suarez. Uruguayanen gjorde en otroligt stark insats; framförallt var han effektiv i avsluten.

Matchen inleddes i ett lågt tempo. Spelet var händelsefattigt och känslan var att inget lag gjorde några större kollektiva ansträngningar att ta tag i taktpinnen.

Norwich försöker vara ett spelande lag, vilket straffade sig i den här matchen. I den 24:e minuten snodde Gerrard bollen av en seg Norwichspelade – spelade fram Suarez – som avslutade otroligt kliniskt med vänsterfoten! När gjorde han egentligen mål med vänstern senast?

Fyra minuter senare kom Suarez förbi igen – åter igen efter backslarv – och avslutade åter igen kliniskt i bortre stolpen. Den här gången lät Suarez högerfoten tala…

Liverpool fick mersmak av målen och fortsatte att trumma på, samtidigt som Norwich såg otillräckliga ut i sitt anfallsspel. Liverpools backlinje skötte sig bra, men ställdes å andra sidan inte på några större prov.

I den 82:a minuten fullbordade Suarez sitt hattrick genom ett lobbmål från över 50 meters avstånd. Ett riktigt klassmål av Suarez, som naturligtvis var matchens främsta spelare och tog hand om bollen efter slutsignalen. Detta var hans första hattrick i Liverpooltröjan – vi hoppas självklart på fler framöver!