_____________

Rasmus Elms agent Patrick Mörk har dementerat de rykten som gör gällande att Elm är ytterst nära/klar för Liverpool.

Läs mer HÄR.

* * *

Liverpool är intresserade av Rasmus Elm och Luuk de Jong. Svensken skulle kosta £8 miljoner, medan anfallaren de Jongs prislapp ligger på £12,5 miljoner (The Daily Mail).

Twente kräver £12,5 miljoner för de Jong (De Telegraaf).

* * *

Younès Belhanda var spelaren som Dalglish och Clarke scoutade i matchen mellan Montpellier och Toulouse. De blev imponerade av 22-åringen (Twitter).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Finns det någon som har The S*N på allvar?
  Vad är Younès Belhanda för spelare, bättre än Kagawa?

 2. Pelle//

  Inte dags snart att fråga den andra Pelle från supporterklubben om den här bloggen kan länkas ifrån http://www.lfc.nu. Det du skriver borde fler ta del av!

 3. B-George,
  Svårt att svara på om Belhanda är bättre än Kagawa. Men båda ser ju ut att skjuta hem ligatiteln i respektive liga. Båda är ”poängspelare”, dvs gör mycket mål & assist för sitt lag, men jag skulle säga att Belhanda gjort fler viktiga mål än vad Kagawa har gjort. Kagawa brukar väl snarare göra 2-0, 3-0, 4-0 målen och spelar ju även i ett bättre lag än Belhanda gör.

  För att göra en kort sammanfattning av Belhanda så är han en snabb & teknisk alltiallo. Finns dom på twitter som hävdar att han är en central mittfältare, men för mig så är han en spelare som ska spela i den sista tredjedelen av banan, en offensiv mittfältare helt enkelt. Brukar flyta runt i en ganska fri ”Gerrard-position” bakom lagets anfallare, ibland är han på kanten, ibland vid mittlinjen, oavsett var han befinner sig så är han alltid spelbar.

  Han är även väldigt passningsskicklig, väldigt teknisk (cykel/volleysparkade bla in ett mål mot Marseille) och har speed. Man skulle kunna säga att han är Montpelliers svar på Eden Hazard. Även om Hazard är något snäpp bättre så får man mkt för pengarna när man betalar cirka £15-20M för Belhanda. Har dessutom stora möjligheter att utvecklas. Och för det sista så är han en utmärk frisparksläggare och straffskytt. Har klarat av trycket på senare tid när han behövt ta mentalt jobbiga straffa/frisparkar och inte missat någon vad jag vet, vilket tyder på stark mental styrka.

  Negativt, filmar en del, lägger sig för att vinna fördelar och är ingen fysisk spelare. Men det har ju samtidigt Silva/Nasri/Agüero osv visat att man inte behöver vara.

  Hoppas det var ett svar som du är nöjd med!
  / Twitter : @JesperEss

 4. Om man ska tro vissa relativt trovärdiga rykten verkar väl ändå Liverpool också ha förstått att det behövs fler kreativa spelare på de offensiva mittfältspositionerna.

  Faktum är att det ju inte heller finns direkt ont om spelare som skulle kunna vara möjliga och bra värvningar. Kagawa, Ramirez, Belhanda, Lucas Moura, Hoilett mfl. Glömmer säkerligen av några namn men det viktigaste är att vi den här gången lyckas ro hem rätt spelare.

  No #98, det visade sig att jag redan följde dig på twitter! Kan även tipsa om en gammal kompis vid namn @adamkalin som jag tycker skriver intressanta saker om Liverpool. /@Kongokarlsson

 5. Muniain, Griezmann, Sigurdsson mfl

  som sagt det finns många, någon ska vi väl kunna knipa!

 6. vill även lägga dit moses. men positivt så borde vi kunna fixa 1 eller 2 av dessa spelare. och inte för 300 miljoner.

 7. No #98: Väldigt bra analys, tack. 🙂

 8. Once God, Ja, det finns många spelare på marknaden som kan göra stor skillnad för vårt spel, både kända och mer okända spelare!

  P.S Bra att du följer mig på twitter! 😉 Börjar komma igång med twitter nu och kul att man börjar få lite followers nu också. Om det är någon spelare som du eller någon undrar över, så är det bara att fråga!

  B-George, Skönt att man får användning för sin fotbollsnördighet ibland! 😉

 9. Sola;
  ”Inte dags snart att fråga den andra Pelle från supporterklubben om den här bloggen kan länkas ifrån http://www.lfc.nu. Det du skriver borde fler ta del av!”

  Haha, tack. Jag känner knappt till den svenska supporterklubben och än mindre deras hemsida och vad en eventuell länk där skulle få för genomslagskraft på besökarantalet. Jag kan väl känna att det är upp till var och en vilka länkar man vill ha på sin sida; om de vill länka hit får de gärna göra det, men det är ingenting som jag tänker försöka tjata på för att få genomfört.