_________________

Officiellt bekräftad övergång:
– Raul Gonzalez från Schalke 04 till Al Sadd.

* * *

Lite från twitter…

Liverpools ägare har beslutat sig för att behålla Kenny Dalglish, men letar alltjämt efter en ”director of football” – @GuillemBalague

Liverpool pratar med Rasmus Elms agent – @intheknow99

* * *

Två som nämns flitigt i dagens engelska tidningar är Mohamed Diamé och Roberto Martinez:

Liverpool ligger nära till hands för Wigans mittfältare Mohamed Diamé, som blir free agent i sommar. Newcastle och Everton är också intresserade, men Liverpool befinner sig i ”pole position” och förväntas förhandla med Diamé inom de närmaste 10 dagarna. Liverpool förefaller vara villiga att dubbla 24-åringens nuvarande lön till £60 000 i veckan (GOAL.com).

Liverpool är nära att göra Diamé till sin första sommarvärvning, trots konkurrens från Everton. Han förväntas dubbla sin lön till £60 000 i veckan om han skriver på för LFC (The Daily Star).

Liverpools ägare är enormt imponerade av Roberto Martinez. Om Kenny Dalglish får sparken kommer Martinez att vara klubbens ”top target” till managerposten (The Daily Star).

Även några tidningar rapporterar om dessa rykten och någon uppdatering kommer förmodligen senare idag.

* * *

FSG kommer att träffa Dalglish efter säsongens sista match mot Swansea. Dalglish vet redan att ägarna planerar att förändra klubbens transferstrategi – nu vill de fokusera på att hämta in talangfulla framtidsspelare. FSG är beredda att lägga ut £20 miljoner på nya spelare i sommar; för detta vill de se fyra nya spelare. FSG tror att det kan ta upp till fem år att bygga ett lag som kan utmana de två Manchesterklubbarna, som i dagsläget har 34(!) poäng mer än LFC (The Mirror).

* * *

Barcelona är alltjämt intresserade av Javi Martinez (El Mundo Deportivo).

Manchester United överväger att buda £10 miljoner för Moussa Dembele (The Daily Mail).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Bra eller anus? Har inte sett honom så mycket. Backup till nummer 21?

 2. Vore väl en helt okej värvning enligt mig. Har vart bra de matcher jag sett honom spela med Wigan, betydligt bättre än Spearing.

 3. Roberto Martinez ja tack… Diame ingen aning

 4. Roberto Martinez känns som en bra manager, där tycker jag vi är rätt ute som letar efter en tränare på uppgång istället för någon som redan varit runt i ett antal av de största klubbarna.

  Diamé har jag ingen aning om, men jag fattar inte varför vi ska gå så långt att vi dubblar hans lön om han signar. Det har säkerligen inte bara med lönen att göra om han skriver på för oss så varför ska man gå så långt att man dubblar lönen bara för att vi är Liverpool?

 5. Diame har imponerat på mig. Låter som en perfekt backup eller squadplayer om han är gratis!

 6. ElPayaso//

  Ja och och den lönen som nämns är ju inte lite pengar direkt. £60 000 i veckan för att anses som en ersättare till Lucas, ja då måste han vara oerhört duktig.

 7. Tycker vi ska satsa på Moussa Dembele i Fulham – vi behöver lite kreativitet framåt!

 8. Mohamed Diame är för bra för att vara squadplayer. En defensiv mittfältare med offensiva kvaliteter till skillnad från exempelvis Lucas Leiva. Han är duktig defensivt och rör sig på många ställen i banan, bra skott. Otroligt komplett spelare!
  Bättre alternativ kan man inte få om han dessutom kommer gratis.

 9. Sola!

  Han har £60 000 i veckan nu. Om han går till liverpool skulle han dubbla lönen!

 10. Kingpin : Nej precis som det står kommer han dubbla sin lön TILL £60 000

 11. haha kingpin. de hade varit sjukt med 120k för diame i veckan. han är som en sämre yaya toure. men endast 24 år gammal. gratis så kan han vara väldigt bra för oss.

 12. Sen ingår det kanske en ’Sign-on-summa’?