_________________

Officiellt bekräftad övergång:
– Raul Gonzalez från Schalke 04 till Al Sadd.

* * *

Lite från twitter…

Liverpools ägare har beslutat sig för att behålla Kenny Dalglish, men letar alltjämt efter en ”director of football” – @GuillemBalague

Liverpool pratar med Rasmus Elms agent – @intheknow99

* * *

Två som nämns flitigt i dagens engelska tidningar är Mohamed Diamé och Roberto Martinez:

Liverpool ligger nära till hands för Wigans mittfältare Mohamed Diamé, som blir free agent i sommar. Newcastle och Everton är också intresserade, men Liverpool befinner sig i ”pole position” och förväntas förhandla med Diamé inom de närmaste 10 dagarna. Liverpool förefaller vara villiga att dubbla 24-åringens nuvarande lön till £60 000 i veckan (GOAL.com).

Liverpool är nära att göra Diamé till sin första sommarvärvning, trots konkurrens från Everton. Han förväntas dubbla sin lön till £60 000 i veckan om han skriver på för LFC (The Daily Star).

Liverpools ägare är enormt imponerade av Roberto Martinez. Om Kenny Dalglish får sparken kommer Martinez att vara klubbens ”top target” till managerposten (The Daily Star).

Även några tidningar rapporterar om dessa rykten och någon uppdatering kommer förmodligen senare idag.

* * *

FSG kommer att träffa Dalglish efter säsongens sista match mot Swansea. Dalglish vet redan att ägarna planerar att förändra klubbens transferstrategi – nu vill de fokusera på att hämta in talangfulla framtidsspelare. FSG är beredda att lägga ut £20 miljoner på nya spelare i sommar; för detta vill de se fyra nya spelare. FSG tror att det kan ta upp till fem år att bygga ett lag som kan utmana de två Manchesterklubbarna, som i dagsläget har 34(!) poäng mer än LFC (The Mirror).

* * *

Barcelona är alltjämt intresserade av Javi Martinez (El Mundo Deportivo).

Manchester United överväger att buda £10 miljoner för Moussa Dembele (The Daily Mail).