Här kommer en uppdatering kring vad tidningarna skriver om den ständigt aktuella ägarfrågan.

Idag har både The Telegraph och The Daily Mail skrivit om ägarfrågan. Tidningarna målar upp helt olika bilder om hur läget är.

* * *

Enligt The Telegraph satte The Rhone Group en deadline på sitt bud för 40% av klubben. Deadlinen äger rum nu på måndag – och trots att deras bud är det enda konkreta i dagsläget – förväntas Liverpool förkasta förslaget.

Den som blockar en affär uppges vara Tom Hicks, som visserligen anser att The Rhone Group erbjuder bra pengar, men att de vill ha för stort inflytande i klubben.

Det var många som hade hoppats att deras bud skulle gå igenom, med tanke på att det exempelvis inkluderade £25 miljoner till transfers i sommar.

The Telegraphs källa inom klubben är dock alltjämt säker på att Liverpool kommer att hitta en lämplig investerare i tid, då ”sex eller sju” seriösa intressenter följer situationen noggrant, och flera av dessa förväntas framföra konkreta bud så småningom.

* * *

Enligt The Daily Mail kan investerare komma att köpa en andel eller hela Liverpool innan säsongen är slut.

Tidningen menar att The Rhone Group är den enda intressenten som är beredd att gå in med £100 miljoner för 40% av klubben.

De andra intressenterna uppges vara intresserade av att köpa hela klubben, istället för bara 40%.

Vidare ska Royal Bank of Scotland ha gett Tom Hicks och George Gillett mer tid på sig att hitta investerare.

7 kommentarer
 1. Jag skulle kunna tänka mej Kenny Dalgish som coach till nästa säsong. 1 Om vi sparkar Rafa så är han gratis annars behöver vi köpa nån dyr Mourninho eller Hiddink. 2 Han vann ligan med pool på 80-talet. Ledde Blackburn till ligaseger 1995. 3 Riktigt Pool hjärta.

 2. asså jag vet inte vad det är med Tom Hicks ingen gillar honom och han tänker bara på pengar snälla bara sälj Liverpool så alla skulder blir avbetalade och alla blir nöjda

  • Alla affärsmän tänker bara pengar och det är bara affärsmän som vill köpa Liverpool. Ingen idé att sälja om den nya ägaren/de nya ägarna inte förvaltar klubben bättre än vad Gillett och Hicks gör. Det ser mörkt ut.

 3. Sjukt bra blogg du har, kommer definitivt kolla in här fler gånger.

  • Hej, tack för berömmet.

 4. Ser hellre att Sahara Group köper hela klubben istället för 40% köpet.

  Tror de skulle kunna ge våran nya manager mer medel att spendera på spelare.

  På en sidenote så ska tydligen Rafa’s hus vara till salu vilket antyder på att han kommer att lämna i sommar.

 5. Ja tycker synd att det är så att man inte kan förvalta klubben på ett bra sätt, Liverpool handlade aldrig om pengar innan det handlade om kärlek och respekt för klubben och Liverpool har mycket historia bakom sig. Synd att affärsmän kommer och smutsar ner klubbens namn på det sättet. Jag tror att Liverpool måste säljas till de nya ägare för att Liverpool måste först bli av med sina skulder och det är det viktigaste, sen måste de köpa minst 2 toppspelare till klubben. Ny anfallare som kan vara tillsammans med Torres på topp. Jag har hört att Krisztian Nemeth är en stor talang för klubben just nu och kan vara en stor betydelse för Liverpool i framtiden, just nu är han lånad till AEK Athen och kommer tillbaka när säsongen är slut.

Kommentarer är stängda.