John Utaka är nära att lämna Portsmouth, skriver The Sunday Mirror.

Sochaux och flera andra franska klubbar uppges vara intresserade av nigerianen, som alltså ser ut att bli näste man att lämna krisklubben Pompey.

* * *

The Sunday Mirror skriver även att Steve McClaren och Slaven Bilic står högt upp på West Hams önskelista om de beslutar sig för att sparka Gianfranco Zola.

McClaren gjorde som bekant dunderfiasko som engelsk förbundskapten, men har därefter byggt upp sitt rykte igen via bra resultat i FC Twente.

* * *

Förra sommaren levererade den skotska klubben Hamilton succéspelaren James McCarthy till Wigan.

Snart kan Hamilton vara på väg att sälja ytterligare en spelare till Premier League.

Senare den här månaden ska nämligen mittfältaren James McArthur provspela en vecka med Wigan, rapporterar The Herald. Han är en 22-årig mittfältare med meriter från Skottlands U21-landslag.

* * *

Arsenal är den senaste klubben att visa intresse för Hugo Rodallega, menar The People.

* * *

Enligt The People kommer Barcelona och Real Madrid att försöka värva Jonny Evans om han misslyckas med att komma överens om ett nytt kontrakt med Manchester United.

Evans nuvarande kontrakt går ut 2011, och än så länge är han och Man Utd långt ifrån att komma överens om villkoren för ett nytt kontrakt.

* * *

Manchester City är intresserade av Mario Balotelli, skriver The People, som menar att prislappen på £15 miljoner inte vore något problem för den stenrika klubben.

Balotelli gjorde sin A-lagsdebut för Inter under Citys nuvarande manager Roberto Mancini.