Officiellt bekräftade övergångar:
– Carlos Kameni från Espanyol till Malaga.
– Balazs Dzsudzsak från Anzhi Makhachkala till Dynamo Moskva.
– Rivaldo från Sao Paulo till Kabuscorp (Angola).

* * *

Liverpool visar stort intresse för Middlesbroughs Rhys Williams, vars representanter redan har haft informella diskussioner med LFC. Boro vill behålla Williams, men Liverpool kan komma att buda 10 miljoner dollar (ca £6,5 miljoner) – antingen i det här transferfönstret eller nästa. 23-årige Williams intresserar även Bolton, Newcastle och WBA. Han beskrivs som en mångsidig spelare som kan spela på i stort sett varenda position i backlinjen och mittfältet, samt är bekväm med bollen (The Telegraph Australia).
Läs hela artikeln HÄR.

* * *

Liverpool är den senaste klubben att visa intresse för Moussa Sow. Senegalesen kan komma att användas i en bytesaffär som innebär att Joe Cole hamnar i Lille på permanent basis, medan Sow flyttar till Merseyside. Lille var beredda att acceptera Fenerbahces bud på £8,3 miljoner för Sow, men anfallaren är angelägen om en flytt till England och väntar gladeligen tills i sommar. En eventuell övergång till Liverpool är nämligen inte aktuell förrän efter säsongen när Coles låneavtal går ut. Dessutom, i skrivande stund befinner sig Sow på landslagsuppdrag i Afrika (Le Parisien).

* * *

Lucas Moura är Inters ”plan B” om de misslyckas med att värva Carlos Tevez (Gazzetta dello Sport). Sao Paulo är beredda att sälja Moura, men bara om någon klubb budar uppemot 35 miljoner euro (Lancenet).

Efter att ha misslyckats med att värva Pato visar PSG intresse för en annan brasiliansk anfallare. Det handlar om Leandro Damiao (L’Equipe).

Manchester City visar intresse för Stevan Jovetic (Corriere Fiorentino).

Andy Polo har rest till Italien för att slutföra sin övergång till Genoa för en övergångssumma strax under £1 miljon (Generaccion).

Juventus och Porto har inlett förhandlingar om Fredy Guarin. Uppgifterna bekräftas av colombianens agent. Juventus är beredda att betala 11 miljoner euro för Guarin, men Porto vill ha 13 miljoner euro för honom (Tuttosport).

* * *

Sunderland vill signa veterananfallaren Bobby Zamora. Fulham kollar redan på en ersättare i form av Catanias Maxi Lopez (The Mirror).

Juventus är intresserade av Aleksandar Kolarov. Intresset är ömsesidigt från spelarens sida, men Roberto Mancini vill behålla honom (The Mirror).

Efter 17 dagars betänketid har Gary Cahill äntligen tackat ja till Chelseas kontraktserbjudande. Kontraktet, som sträcker sig till 2017, är värt sammanlagt £23 miljoner, vilket innebär en veckolön på £80 000 i veckan. Övergångssumman ligger på £7 miljoner och den obligatoriska läkarundersökningen genomförs redan i natt (The Mirror).

Bolton avser att spendera Cahill-pengarna omedelbart. De har öronmärkt en del av summan till ett bud på Junior Hoilett (The Mirror).

Arsenal är beredda att sälja Marouane Chamakh. PSG, Lille och Bordeaux har uttryckt intresse för att signa nickspecialisten (The Mirror).

WBA visar intresse för Jean Beausejour. De är beredda att buda £1,5 miljon för den chilenska mittfältaren (The Mirror).