Ytterligare tre mittbackar nämns i Liverpools jakt efter en ersättare till Lovren.

Medier runt om i Europa verkar tämligen övertygade om att Dejan Lovren kommer att lämna Liverpool i sommar. I samma veva som nya mittbackar kopplas samman med LFC nämner alla att de är potentiella ersättare till just den kontroversiella kroaten.

Spanska AS är den senaste i raden att lansera flera potentiella ersättare. Enligt dem är Liverpool intresserade av tre namn: José Maria Gimenez, Alessandro Bastoni och Dayot Upamecano.

Enligt AS har Gimenez en utköpsklausul på hela €120m, men eftersom han har tappat sin plats i laget – delvis på grund av skador – skulle en försäljning kunna ske för mindre än så.

Upamecano är förstås ett välbekant namn för Totaal Liverpools läsare, då vi nyligen skrev en scouting report om den duktige Leipzig-försvararen.

Det är första gången som Bastoni kopplas samman med Liverpool. AS motsägs dock av Gazzetta dello Sport som menar att Inter håller hårt i Bastoni och Stefan de Vrij, medan de kan tänka sig att sälja den högt värderade Milan Skriniar i sommar. Den sistnämnde kan komma att ersättas av Hellas Veronas talang Marash Kumbulla.