Liverpool hoppas kunna hitta köpare till ett antal spelare.

Många gillar att läsa om potentiella nyförvärv till Liverpool, men för klubben är det förstås viktigt att kunna finansiera de eftersträvansvärda nyförvärven. Ett sätt att få in pengar på är att sälja spelare.

Loris Karius är ute på marknaden. Enligt den turkiska källan Fanatik är Sporting intresserade av Karius, som de ska ha steppat upp sitt intresse för sedan de misslyckats med att få in Robin Olsen. De båda portugisiska källorna Record och O Joho har dock snabbt varit ute och förnekat att Sporting försöker signa Karius. Det ska ha funnits intresse för 1 år sedan, men inte längre.

Nathaniel Clyne är en annan som är på väg bort. Engelsmannen blir free agent efter säsongen, vilket innebär att Liverpool inte kommer få någon övergångssumma. Den turkiska tidningen Posta uppger att Besiktas har identifierat Clyne som ett potentiellt nyförvärv till nästa säsong. Besiktas håller på att diskutera att kontrakt med Clynes representanter.

Vidare har pålitlige James Pearce på Athletic varit ute och sagt att Liverpool hoppas kunna sälja både Marko Grujic och Harry Wilson för feta summor i sommar. Enligt Pearce hoppas LFC få in sammanlagt minst £40m för den relativt etablerade duon.