_____________________

Liverpool vill köpa Rasmus Elm för 7 miljoner euro. Kenny Dalglish och chefsscouten Steve Hitchen åkte nyligen till Holland för att se Elm spela, men svensken deltog inte i matchen då hans fru födde barn under tiden. Liverpool hoppas köpa Elm innan EM-slutspelet börjar och man är villiga att betala honom 2 miljoner euro om året i lön (De Telegraaf).

Liverpool, Newcastle och Borussia Mönchengladbach är intresserade av Luuk de Jong, vars prislapp ligger på 15 miljoner euro (De Telegraaf).

Med sina 30 ligamål toppar 22-årige Bas Dost den holländska ligans skytteliga. Det finns stort intresse för målgöraren; hans agent Henk Nienhuis hävdar att tiotalet klubbar är intresserade. Nienhuis påpekar att Dost inte kommer att flytta av ekonomiska anledningar – han kommer bara att flytta om chanserna till speltid bedöms som stora och om laget spelar offensiv fotboll. Hans i sammanhanget lilla prislapp på 7 miljoner euro gör att många klubbar betraktar honom som ett prisvärt alternativ (De Telegraaf).

* * *

Dirk Kuyt till Feyenoord ser ut som en trolig övergång (Twitter).

* * *

Liverpool är den senaste klubben att visa intresse för Younes Belhanda, då Kenny Dalglish nyligen tog en titt på mittfältaren i en ligamatch. Arsenal och PSG har också kollat på Belhanda (The Daily Mail).

Liverpool, Arsenal, Real Madrid, Juventus och PSG är intresserade av Anderlechts mittfältare Lucas Biglia (The Daily Mail).

Tottenham kan komma att inkludera Giovani dos Santos i ett bud på Eden Hazard (The Daily Mail).

Manchester United och Manchester City gör upp om Eden Hazards signatur (The Daily Express).

* * *

Barcelona vill signa Fernando Llorente (Sport).

Barcelona visar intresse för Didier Drogba (El Mundo Deportivo).

Barcelona är beredda att intensifiera sitt intresse för Robin van Persie (El Mundo Deportivo).

Arsenal är intresserade av Barcelonas talang Isaac Cuenca (Cadena SER).

Nuri Sahin och Hamit Altintop är intressanta namn för Galatasaray (AS).