Liverpool inte längre intresserade av Fulhams talang.

Ikväll rapporterar Liverpool Echo mfl att LFC har dragit sig ur racet om Ryan Sessegnons signatur. Det var efter diskussioner med Sessegnons representanter som LFC fick intrycket av att han inte vill genomföra flytten – och därför är man inte längre intresserade av honom. Samma pålitliga medier har tidigare uppgivit att Sessegnon var den spelaren som stod högst upp på Klopps önskelista över vänsterbackar, men det blir alltså ingen övergång till Merseyside, då intresset inte var ömsesidigt.

Liverpool Echo skriver att Sessegnon ser ut att hamna i Tottenham istället; Ett Tottenham som kan vara på väg att tappa Rose till Manchester United.

Hur som helst, Liverpools jakt på en ny vänsterback går vidare, då Moreno förväntas lämna antingen permanent eller på lån. Hulls skotte Andy Robertson är en av flera spelare som har nämnts, likaså Wolfsburgs Ricardo Rodriguez, men italienska medier uppger att den sistnämnde är mer eller mindre klar för AC Milan. Som Totaal Liverpool tidigare har berättat gör Liverpool ett tappert försök att värva Monacos vänsterback Benjamin Mendy – men det är troligt att han hamnar i Manchester City istället.

Vilken vänsterback hoppas ni hamnar i Liverpool?

5 kommentarer
  1. #goforrodriduez …. !!

  2. Verkar som vänsterbacken blir den svåraste positionen att lösa då alla targets verkar ha siktet inställt på andra klubbar. Rodriguez-Milan, Sessegnon-Tottenham, Mendy-City och Kolasinac-Arsenal. Vet inte om vi ryktats med några fler än Andy Robertson men jag hoppas Klopp hittar en bra lösning då jag ser den positionen som den viktigaste att förstärka i sommar.

  3. Tycker vi ska fortsätta med Milner och sen kanske knyta upp någon äldre spelare som är rutinerad och kan tänka sig en back up roll i slutet av karriären. Ingen idé att köpa en spelare nu som man vill satsa på om de spelarna man helst vill ha går till andra klubbar. Då är det bättre att avvakta till nästa säsong och se om det finns intressanta spelare som är tillgängliga då. Ett exempel kan vara Clichy även om jag personligen inte gillar honom speciellt mycket.

  4. Om man får önska;
    Kieran Gibbs från Arsenal

Kommentarer är stängda.