Alberto Aquilani är nära en flytt till AC Milan: ”Jag är nära en flytt till Milan”, sa Aquilani. Övergångssumman tros ligga på omkring 7 miljoner euro (Gazzetta dello Sport).

Chelsea har visat intresse för Raul Meireles. Liverpool är beredda att sälja portugisen för omkring £11 miljoner, men man var inte positiva till Chelseas intresse, eftersom man skulle föredra att sälja honom till en utländsk klubb. Flera utländska klubbar, inklusive Galatasaray, är intresserade av Meireles (The Nacional).

* * *

Manchester City är favoriter till att värva Sebastian Coates. Hans nuvarande klubb Nacional vill ha  omkring £12 miljoner för att släppa honom. Liverpool och Arsenal följer också mittbackens framfört i Uruguay (The People).

Liverpool och Manchester City ser ut att bli blåsta på M’Baye Niang sedan Real Madrid gett sig in i leken för den blott 16-åriga supertalangen. Caen vill inte tappa Niang och Real är beredda att köpa loss honom för att sedan låna tillbaka. Den fransktalande kolonin Newcastle har också registrerat sitt intresse för Niang (The People).

Liverpool är beredda att sälja David N’Gog till Bolton. Klubbarna är nära att komma överens om en övergångssumma på en bit över £4 miljoner. Kenny Dalglish hade nyligen ett snack med N’Gog, och fransmannen klargjorde att han är missnöjd med sin lilla speltid (The People).

Arsenal är intresserade av att låna Kaka. Real Madrid är beredda att låna ut Kaka, men bara om någon klubb betalar hela hans årslön på £9 miljoner. Andra spelare som Arsenal är intresserade av är Eden Hazard samt Marseilles trio Lucho Gonzalez, Mathieu Valbuena samt Andre Ayew (The People).

Sunderland är nära att värva Craig Bellamy (The People).

Manchester United försöker ta hjälp av sponsorn Nike för att kunna genomföra en värvning av Wesley Sneijder (The People).

Chelsea är nära att göra klart med Juan Mata och försöker dessutom fortfarande att värva Luka Modric. Vidare vill Andre Villas-Boas signa Fiorentinas Stevan Jovetic, som skulle gå på £9 miljoner att köpa loss (The People).

Ipswich vill värva Pablo Ibanez (The People).

Blackburn är nära att värva Vedad Ibisevic för £6 miljoner (The People).

Stoke vill värva Joey Barton (The People).

David Moyes är så pass desperat att fixa fram pengar till nyförvärv att han är beredd att sälja flera av Evertons stjärnspelare. Moyes är öppen för förslag när det gäller Jack Rodwell, Jermaine Beckford, Diniyar Bilyaletdinov, Joseph Yobo och Yakubu. Som om det inte vore nog att pengar behövs till nyförvärv, befinner sig dessutom Everton i en mycket knepig ekonomisk situation. Everton kan behöva vaska fram £10 miljoner inom de närmaste 10 dagarna och Moyes vill INTE sälja Phil Jagielka till Arsenal (The People).

* * *

Rennes har nobbat Arsenals bud på 20 miljoner euro för Yann M’Vila (Franska Canal+).

Manchester City är beredda att släppa Emmanuel Adebayor till Spurs på en free transfer. Anledningen är att City vill släppa betala anfallarens enorma lön (The Mirror).

Arsenal är den senaste klubben att visa intresse för Riccardo Montolivo (Football Italia).