Martin Hansen har återvänt till Liverpool. Bradford City och Liverpool lyckades inte komma överens om villkoren för att förlänga danskens lån (Bradford Citys officiella hemsida).

Arsenal är intresserade av Yann M’Vila och Marvin Martin (The Guardian).

Rennes sportchef Pierre Dreossi har gått ut och sagt att den av Arsenal eftertraktade Yann M’Vila inte är till salu. Arsenal överväga att buda £15 miljoner för M’Vila, som också har varit eftertraktad av Liverpool (The Daily Mail).

Alberto Aquilani är nära en flytt till AC Milan. Klubbens ägare Silvio Berlusconi beskriver Aquilani som ”en väldigt intressant spelare” (The Daily Mail).

Tottenham har återupplivat sitt intresse för Gary Cahill. Spurs var ute efter Chris Samba, men förhandlingarna med Blackburn har inte gått bra. Harry Redknapp såg Cahill göra en bra match när han scoutade nästa veckas motståndare Manchester City. Spurs kan kasta in Sebastien Bassong och möjligtvis David Bentley i en deal (The Daily Mail).

* * *

Liverpool har förkastat Udineses senaste bud på Raul Meireles. Budet låg på 13,35 miljon euro (Twitter).

AC Milan har gjort klart med Alberto Aquilani. Det handlar om ett ettårslån som innebär att Milan köper honom för £5 miljoner i juni 2012. Aquilani får dessutom £875 000 av Liverpool (Twitter).

* * *

Arsenal har budat £15 miljoner på Yann M’Vila och åtminstone £20 miljoner på Eden Hazard. Arsenal vill dessutom värva en mittback; Phil Jagielka är huvudspåret, men Everton vill ha nästan £20 miljoner för honom. Gary Cahill är backup-alternativet, och om Bolton sänker sitt krav på £17 miljoner i övergångssumma kan Arsenal bli frestade att köpa honom istället. Andra alternativ är Scott Dann och Per Mertesacker (The Mirror).

* * *

Inter visar intresse för Kaka (Marca).

Liverpool överväger att buda £10 miljoner på Kevin Doyle innan transferfönstret stänger. Liverpool vill värva ytterligare en anfallare och scouterna har blivit imponerade av irländarens insatser för Wolves. Både Kenny Dalglish och Damien Comolli gillar Doyle – Comolli ville hämta honom till Spurs under sin tid i London (The Daily Star).

Soto Kyrgiakos är nära en flytt till Wolfsburg, som har erbjudit honom ett tvåårskontrakt värt 1,5 miljon euro om året. Liverpool förväntas få en liten ekonomisk kompensation för veteranbacken (Sport-FM).

Inter vill köpa Dirk Kuyt. Intresset bekräftas av holländarens agent Rob Jansen: ”Dirk är osäker. Han måste verkligen tänka på saken”, sa Jansen angående Inters intresse. Dessutom tillade Jansen att Inter och Liverpool inte är överens om någon övergångssumma (Voetbal International).

* * *

Kyrgiakos har skrivit på ett tvåårskontrakt med Wolfsburg (Bild, Kicker).