Martin Hansen har återvänt till Liverpool. Bradford City och Liverpool lyckades inte komma överens om villkoren för att förlänga danskens lån (Bradford Citys officiella hemsida).

Arsenal är intresserade av Yann M’Vila och Marvin Martin (The Guardian).

Rennes sportchef Pierre Dreossi har gått ut och sagt att den av Arsenal eftertraktade Yann M’Vila inte är till salu. Arsenal överväga att buda £15 miljoner för M’Vila, som också har varit eftertraktad av Liverpool (The Daily Mail).

Alberto Aquilani är nära en flytt till AC Milan. Klubbens ägare Silvio Berlusconi beskriver Aquilani som ”en väldigt intressant spelare” (The Daily Mail).

Tottenham har återupplivat sitt intresse för Gary Cahill. Spurs var ute efter Chris Samba, men förhandlingarna med Blackburn har inte gått bra. Harry Redknapp såg Cahill göra en bra match när han scoutade nästa veckas motståndare Manchester City. Spurs kan kasta in Sebastien Bassong och möjligtvis David Bentley i en deal (The Daily Mail).

* * *

Liverpool har förkastat Udineses senaste bud på Raul Meireles. Budet låg på 13,35 miljon euro (Twitter).

AC Milan har gjort klart med Alberto Aquilani. Det handlar om ett ettårslån som innebär att Milan köper honom för £5 miljoner i juni 2012. Aquilani får dessutom £875 000 av Liverpool (Twitter).

* * *

Arsenal har budat £15 miljoner på Yann M’Vila och åtminstone £20 miljoner på Eden Hazard. Arsenal vill dessutom värva en mittback; Phil Jagielka är huvudspåret, men Everton vill ha nästan £20 miljoner för honom. Gary Cahill är backup-alternativet, och om Bolton sänker sitt krav på £17 miljoner i övergångssumma kan Arsenal bli frestade att köpa honom istället. Andra alternativ är Scott Dann och Per Mertesacker (The Mirror).

* * *

Inter visar intresse för Kaka (Marca).

Liverpool överväger att buda £10 miljoner på Kevin Doyle innan transferfönstret stänger. Liverpool vill värva ytterligare en anfallare och scouterna har blivit imponerade av irländarens insatser för Wolves. Både Kenny Dalglish och Damien Comolli gillar Doyle – Comolli ville hämta honom till Spurs under sin tid i London (The Daily Star).

Soto Kyrgiakos är nära en flytt till Wolfsburg, som har erbjudit honom ett tvåårskontrakt värt 1,5 miljon euro om året. Liverpool förväntas få en liten ekonomisk kompensation för veteranbacken (Sport-FM).

Inter vill köpa Dirk Kuyt. Intresset bekräftas av holländarens agent Rob Jansen: ”Dirk är osäker. Han måste verkligen tänka på saken”, sa Jansen angående Inters intresse. Dessutom tillade Jansen att Inter och Liverpool inte är överens om någon övergångssumma (Voetbal International).

* * *

Kyrgiakos har skrivit på ett tvåårskontrakt med Wolfsburg (Bild, Kicker).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Om summa på Aqua stämmer så gör vi som vanligt riktigt bra affärer… Någon ytter på gång nu om Aqua lämnar? Helst en mittback tack… Betyder det förkastade budet på Meireles att han stannar? Det hoppas jag på iaf… Grym seger mot Snål/sur gubbenslag i lördags… Y.N.W.A

 2. Blir besviken om vi säljer Aquilani men säljer vi honom för 5 miljoner pund blir jag galen! Måste vara bättre att ha kvar han iår o ge bort han nästa sommar isf… Åker till Liverpool på fredag o hoppas få se honom på plan på lördag!

 3. Dave,

  Du lär inte få se honom på planen mer i Liverpool iallafall. Han kommer gå till Milan, och det kommer bli klart på onsdag eller torsdag!

 4. Plz lägg det sista pengar vi har på världensbästa spelare om 3-4 år eden hazard!

 5. det är ett skämt att vi inte har slängt upp de 25-30 miljoner pund eller vad det kan handla om för Hazard när vi köper Carroll för 35 och Hendo för 20.

 6. Vad är dom senaste ryktena om Xherdan Shaqiri? Ingen klubb som rycker i han?
  Känns ju verkligen som en av dom mest spännande unga spelarna i dagsläget. Liten, snabb, teknisk, bra skott, hård i kroppen och inte ens 20år fyllda. Känns ju som att han kan passa i PL just pga att han verkar vara så välbygd. Inte alla små lirare som har hans fysik.

  • Pepe, Det går inte särskilt många rykten om Shaqiri, men det behöver ju inte betyda något i sig… Jag tror att han kommer att flytta innan transferfönstret stänger. Samma sak med t.ex Griezmann.

 7. Kevin Doyle har jag tänkt på ett tag som en perfekt anfallare till Liverpool. Inte någon superstjärna men alltid pålitlig. Man vet vad man får när man köper honom och han är nog tillfreds med att spela tredjefiol i en toppklubb. För spela matcher tror jag garanterat att han får. Ett stort steg upp från N´gog.

 8. varför kevin doyle? litar inte på honom.. Matt jarvis däremot hade ja aldrig tackat nej till, FYFAN vad kvick han är

 9. OS

  Vi hade nog lätt lagt upp dom pengarna OM Hazard hade velat komma till oss!
  Men han vill förmodligen spela CL fotboll och om han stannar i Lille och vi kommer topp 4 denna säsong kommer vi försöka med honom nästa säsong alternativt
  om vi ligger bra till i Januari samtidigt som Lille har åkt ur CL.

  Men allt kommer bero på om Wenger kommer hålla sina fingrar borta från Hazard.

 10. Ska vi köpa en ersättare till Ngog så ska det vara en spelartyp som inte finns i dagens lag och det är en djupledsforward och det är nog inte Doyle.
  En riktigt snabb spelare som alltid är redo att springa på djupet så vi har det alternativet också.

  • Cribe, Rodallega känns väl som en ganska trolig anfallsvärvning, tycker jag.

 11. Håller fullständigt med Cribe! En som kan och vågar ta djupledslöpningar! Skulle passa perfekt nu när vi har både Adam och Gerrard som läser spelet bra och har förmågan att slå både precisa långbollar och smarta instick!

 12. Liverpool får ta o värva Tobias Hysen då 🙂 Sådan far, sådan son!

 13. Visst, Rodallega skulle jag inte tacka nej till.
  En ganska allround spelare som är ganska snabb.
  Kan nog dessutom spela på en kant som offensiv ytter.

 14. Pelle hur trovärdigt är det att Liverpool värvar Shaqiri eller Griezmann? Förstår att det är en svår fråga men bara om man kunde få någon…kommentar.

  • POol, Det går inte särskilt heta rykten om varken Shaqiri eller Griezmann, men Liverpool letar efter spelartypen, samtidigt som de förväntas flytta innan transferfönstret stänger. Och det finns inte särskilt många klubbar som både har råd och behöver den typen av spelare. You do the math.

   Tex Boudebouz kastar jag också in i samma kategori spelare som Shaqiri och Griezmann…