På onsdag startar vi en ny serie av inlägg, för att fylla tomrummet som Premier League lämnas oss med i dessa jobbiga tider.

Det är inga matcher i Premier League på ett tag nu, vi tänkte att det då skulle passa bra att minnas och uppskatta de spelare som underhållit oss under det senaste decenniet. Vi kommer därför att starta en serie av inlägg där vi sätter ihop en varsin drömelva baserad på spelare som varit en del av Liverpool under 2010-talet, men vi gör det på ett lite annorlunda sätt. Vi kommer att göra det här i form av en draft, där vi plockar en spelare i taget. Vi har lottat i vilken ordning vi får välja spelare, vi kommer sedan att ta position för position, den som väljer först på en position väljer sedan sist på nästa, osv. För att det ska bli rättvist har vi valt att lotta ordningen på positionerna. Om det här känns otydligt kommer ni förhoppningsvis förstå bättre när vi drar igång. När vi är färdiga kommer vi att ha fyra drömelvor enbart bestående av spelare som spelat i Liverpool under 2010-talet. Det vore väldigt roligt om ni ville vara med på den här lilla resan, genom att kommentera våra val, komma med egna förslag och i slutändan diskutera vem av oss fyra som får till det bästa laget. Om det blir fart i kommentarsfälten sätter vi ihop en elva med de spelare som får flest röster hos er läsare också. Vi kommer att utgå från uppställningen 4-3-3, man får enbart välja spelare som haft positionen som sin huvudposition. Till varje lag ska man dessutom ha en huvudtränare.

Den här drömdraften drar igång på onsdag, då är det positionen vänsterback som avhandlas. Christoffer kommer att välja först, därefter Jesper, sedan Tomas och avslutningsvis Pelle. Vi hoppas ni vill hänga med och kommentera och diskutera, så hjälps vi åt att fylla tomrummet som Premier League lämnat.

3 kommentarer
  1. Ska vi lämna kommentar här om vilka vänsterbackar vi tycker ska vara med eller ska vi avvakta till onsdag?

    • Avvakta gärna till onsdag, så kan ni kommentera våra val också.

Kommentarer är stängda.