Liverpool vann med 3-0 mot Norwich i premiären. Här är matchens snackisar direkt efter slutsignal.

#1 – Robbos ersättare Många blickar riktades mot Liverpools vänsterkant under kvällens match, Kostas Tsimikas startade i stället för skadade Andy Robertson och många var nyfikna på huruvida han skulle klara av att fylla tomrummet efter skotten. Ganska tidigt kunde man se att det var en spelare med gott självförtroende som kommit in och det fanns verkligen ingen rädsla att gå framåt.Några gånger tappade vår grek skärpan i defensiven, men överlag stod han för en fin insats och såg till saknaden efter Andy Robertson inte blev så stor som några kanske fruktat.


#2 – Försvarsjättens comeback Som vi har längtat, men idag var han äntligen tillbaka i startelvan, Virgil van Dijk. Tillsammans med Joel Matip bildade holländaren mittlås och gjorde det med den äran. Det vi fick se var en stabil insats, ett tryggt försvarsspel och några av de patenterade långbollarna, en del av van Dijks spel man nästan glömt bort efter all den här tiden på skadelistan. Det här var en perfekt start på säsongen för vår försvarsjätte, en hållen nolla utan att sättas på allt för svåra prov. Tuffare utmaningar väntar framöver, men vi kan nog lita på att för varje match som van Dijk spelar kommer han närmare sin fulla kapacitet och när han ser så här trygg ut direkt lovar det gott inför framtiden.


#3 – Salahs målfacit Att Salah är en spelare som gör mängder av mål är ingen nyhet, att han gillar premiärer har han också visat tidigare. Faktum är att han idag gjorde mål i sin femte raka premiärmatch för Liverpool. Varje säsong han spelat hos oss har han gjort sig av med sin målnolla redan i den första omgången och det är enormt imponerande. Utöver målet bidrog han idag också med två assist och såg överlag väldigt pigg ut. Många spelare imponerade i offensiven, men den klarast lysande stjärnan var Salah.