Hej allihop,

Det har blivit dags att säga hej då till vår nuvarande sajt från säsongen 2017-2018 och lansera vår sprillans nya Totaal Liverpool. Nu på fredag är jag, Pelle, Tomas och Andreas väldigt spända över att få visa upp vad vi jobbat stenhårt med under våren och sommaren. Vi hoppas ni kommer bli lika exalterade som oss att få köra igång den nya säsongen med ett helt nytt TL. Vissa delar kommer vara helt nya för er, medan andra kommer kännas betydligt mer välbekanta, om än i en ny skrud.

Vi vill därför informera er om att vissa saker inte kommer se ut som det brukar den kommande veckan, och att det kommer vara lite rörigt tillfälligt. Kommenterar ni på sajten kan det exempelvis vara värt att spara sin mejladress / nickname bara för att vara på den säkra sidan. Ni är såklart även välkomna att ställa frågor eller yttra tankar i kommentarsfältet nedan.

Det var allt från oss för tillfället, hoppas vi syns på fredag!

Med spända hälsningar,
Totaal Liverpool-gänget

2 kommentarer
  1. Kommer det bli någon form av forum?

    Eller någon form av ’veckans snackis’ eller något där man kan diskutera mer fritt?

    • Det här har varit ett önskemål länge när vi haft omröstningar bland er läsare och är något vi har kikat på hur man skapar en modern lösning runt. Håll utkik på fredag är allt vi kan säga just nu 🙂

Kommentarer är stängda.