Det har blivit dags att slå upp portarna till nya Totaalliverpool.com och vi tycker det är väldigt kul att du hittat hit!

Som ni kanske ser så är det mesta sig likt, men har fått sig en stor uppfräschning designmässigt. Vi har dessutom byggt några nya funktioner och gjort diverse stabilitetsmässiga fixar som återfinns i bakgrunden av sajten. Allt för att det ska flyta på ännu snabbare och smidigare än innan. Värt att betona är att detta är en första version av sajten, och därför är feedback alltid välkommen på saker vi kan fixa till framöver – både små eller större saker. Den här sidan finns ju nämligen till för er skull och därför är det viktigt för oss att ni trivs med användarupplevelsen.

Vad har då hänt mer konkret?

  • TL är först och främst byggd för att fungera klockrent på mobilen. De flesta besöker oss nämligen via sina mobila prylar, och därför har vi fokuserat lite extra på att det ska se snyggt ut just där.
  • Vi har tagit tillbaka den så populära röstningsfunktionen som ni som följt oss länge säkert minns. Det här är en funktion som kodats för TL exklusivt och som vi hoppas ni kommer tycka om.
  • Podcasten har blivit en central del av vår upplevelse och därför har vi nu sett till att vi finns på alla de största plattformarna (säg till om vi missat någon). Gå gärna in och följ oss, och betygsätt – ett högt betyg betyder nämligen en större spridning i de här apparna via deras magiska algoritmer. Vi kan även avslöja att vi kommer utveckla vårt poddformat den här säsongen och kommer återkomma senare om exakt vad vi tänker göra.
  • Supporta oss. Vi har nu möjliggjort att man kan hjälpa oss utvecklas via en snabb Swish eller stötta oss på månadsbasis via Patreon. Ditt bidrag kommer hjälpa oss att göra ännu en bättre och enklare användarupplevelse.
  • Onlinecommunity. En ny sida har skapats upp på Reddit för att kunna ha ännu fler och relevanta diskussioner. Finns en egen separat artikel där ni kan läsa mer om just det här initiativet – läs mer.
  • Enkel prenumeration och delning. Missa aldrig när vi lagt upp en ny krönika, artikel eller poddavsnitt igen. Nu kan man också dela mycket smidigare under respektive artikel genom att t.ex. lätt kunna kopiera en länk som går att klistra in i en konversation, starta upp ett färdigt mejl, eller dela öppet via sociala medier.

Vad tycker du om vårt nya upplägg? Börja gärna med att använda vår nya röstningsfunktion här nedanför för att ge oss en hint, och spana gärna in alla nya artiklar på TL som skapats upp just idag!