Joao Teixeira gjorde tre poäng på en match, Sheyi Ojo imponerar i Wigan och Andre Wisdom fortsätter hålla till på bänken i denna veckans utlåningskollen!

Snabbchecken

Joao Teixeira imponerade rejält när hans Brighton spelade hemma mot Birmingham i The Championship i lördags. Portugisen fick förtroendet från start och tog det med råge. Brighton vann matchen med 4-3 och Teixeira var inblandad i tre av lagets mål. Ett spelade han fram till och två gjorde han själv. Brightons manager Chris Hughton nämnde i sin ”post match interview” att Teixeira har förmågan att göra något väldigt speciellt men samtidigt blir man ibland frustrerad av att han är lite för slarvig i passningsspelet. Slipar han bort den delen av sitt spel så kommer han, enligt Hughton, bli en väldigt bra spelare. Teixeiras mål och assist kan ni se i nedanstående video:

Divock Origi fick nöja sig med ett 30 minuter långt inhopp när hans Lille förlorade borta mot Bastia i ligan med 2-1 i lördags. Belgaren har inte gjort mål sedan december i ligan och målformen har överlag denna säsongen varit rätt dålig. Vi får se om det vänder tids nog.

Sheyi Ojo fick starta två matcher i rad i veckan för sitt Wigan. Först fick han spela 73 minuter mot Reading i tisdags och gjorde där assisten till matchens enda mål. Sedan fick han även starta mot Charlton och spelade 90 minuter när Wigan blev smått utspelade och förlorade med 0-3 på hemmaplan. Trots att det gick så dåligt för Wigan mot Charlton så var Ojo ändå ett ljus i tunneln och var, enligt mig, Wigans bästa spelare. Det verkar som att Ojo blir en spelare att hålla extra koll på under våren!

Tiago Ilori fick inte fortsätta i startelvan för sitt Bordeaux när man i lördags spelade bortamatch mot Rennes i ligan. Portugisen fanns tyvärr inte ens med på bänken. Matchen slutade 1-1.

Andre Wisdom blev återigen förpassad till bänken under hela matchen när West Brom spelade borta mot Sunderland i lördags. Efter ett par svaga insatser verkar det som att Pulis tappat förtroendet för Wisdom som får fortsätta kämpa för att få tillbaka sin plats i startelvan.

Iago Aspas fick ingen speltid senaste veckan.

Luis Alberto fick ingen speltid senaste veckan.

Sebastian Coates fick ingen speltid senaste veckan.

1 kommentar
  1. Låter konstigt att Ilori inte ens skulle vara med på bänken efter att ha startat några matcher i rad och gjort ganska bra ifrån sig, skulle nog gissa att det är någon skada som spökar igen.

Kommentarer är stängda.