Danny Ings är en eftertraktad herre.

Nu rapporterar The Mirror att Ings har tackat nej till Real Sociedad – eftersom han vill till Liverpool. Tottenham, Manchester City och Chelsea är också väldigt intresserade av att signa Ings, men engelsmannen vill alltså till Liverpool, som kommer att behöva betala omkring £6 miljoner i ekonomisk kompensation. Detta är även ett glädjebesked för Burnley, som bara hade fått £300 000 om Ings hade valt spel i Real Sociedad.

Ings mot Manchester United:

* * *

GOAL.com skriver att kontraktsförhandlingarna mellan Liverpool och Jordon Ibe har varit framgångsrika – och nu är Ibe på väg att förlänga sitt kontrakt. Dessutom väntar landslagsspel för Ibe; han kommer att bli uttagen i nästa U21-landslagstrupp, samtidigt som Roy Hodgson också håller koll på honom inför framtida A-landslagsspel.

3 kommentarer
  1. Vad är tankarna om Ings då? En passande värning under FFP-verket. Ser ut att ha liknande kvaliter som Borini, men med högre mål-ratio. Passande som andra eller tredje val?

  2. Börjar låta lite dyrt med Ings, £6m för en kontraktslös spelare som dessutom verkar kräva en hel del lön (tidigare ryktats om £60.000/vecka). Jag är tveksam till att skeppa Borini och ersätta med Ings, Borini sitter på halva den lönen och är en okej truppspelare som går att använda på flera sätt och jag tvekar på att vi kommer att få i närheten av de £14m som de ryktades om i somras.

    • Håller med dig fullständigt.
      Ser inte Ings storhet (mer än att han är engelsman) och tycker Borini är i grunden en bättre spelare. Får Borini regelbunden speltid i ett lite sämre lag tror jag han kan blomma ut. Dessutom billigare i lön och kan spela på flera positioner.

Kommentarer är stängda.