Snabbchecken

Andre Wisdom  startade som vanligt på högerbackspositionen för sitt West Bromwich när man vann hemma mot Aston Villa med 1-o. 21-åringen fick spela hela matchen och gjorde, som man nu förväntar sig ifrån honom, en bra och stabil insats. Nästintill felfri i defensiven, helt ok framåt.

Jordon Ibe fick även denna helgen nöja sig med ett inhopp. När Derby spelade borta mot Middlesbrough i The Championship i lördags kom Ibe in direkt i andra halvlek. Ibe lyckades dock inte riktigt i denna matchen men var fortfarande helt ok, inte bättre och inte sämre. Middlesbrough vann matchen med 2-0.

Divock Origi var tillbaka i poängprotokollet igen efter att hans Lille vunnit med 3-0 över Toulouse i franska Ligue 1. 19-åringen var en av Lilles bästa spelare under matchen och gjorde assisten till Roux 3-0 mål. Assisten kan ni se i det här klippet:

Joao Teixeira fick återigen förtroende från start trots att Brightons tränare, Sami Hyypiä, valde att byta ut honom redan efter 27 minuter senast. Trots att Brighton förlorade matchen med 1-0 hemma mot Millwall så var Teixeira en av lagets bästa spelare och fick spela hela matchen som vänsterytter.

Tiago Ilori fanns inte med i Bordeaux trupp i deras senaste match mot Nantes.

Luis Alberto satt kvar på bänken hela matchen när hans Malaga vann hemma mot Celta Vigo med 1-0 i ligan.

Sebastian Coates fick även han sitta kvar på bänken hela matchen för sitt Sunderland när man spelade 1-1 hemma mot West Ham.

Iago Aspas fanns inte med i Sevillas trupp i deras senaste match mot Eibar.

Oussama Assaidi satt kvar på bänken hela matchen när Stoke spelade 1-1 borta mot Crystal Palace.

6 kommentarer
 1. Jag trodde poängen med att låna ut spelare var att de ska få speltid och utvecklas.
  Verkar inte va så bra spelare som vi lånar ut när de inte får starta i dessa lag. De skulle valt sämre klubbar så det hade fått spela lite.

  • Vissa av de utlånade är ju dock bara för att vi ska slippa betala deras löner och förhoppningsvis få sålt de så småningom. Tänker på de fyra sista på listan, Alberto, Aspas, Assaidi och Coates.

 2. Deras chanser på att Bli sålda lär ju knappast öka om dom inte får spela.

 3. En snabb fråga nu när transferfönstret börjar närma sig:
  Finns ju en kille i Palermo, Ezeguiel Munoz, vars kontrakt går ut till sommaren.
  Vore inte han ett rätt så vettigt köp? Tekniskt begåvad, startspelare i Palermo sista 2-3 säsongerna och 24 bast.
  Kan inte kosta fasansfulla summor heller… Nu har jag inte tittat på överdrivet många matcher med Palermo, så kan inte riktigt uttala mig om honom. Men en snabbgoogling på honom och han verkar ju inte direkt vara illa omtyckt i nuvarande klubben.

  Sedan så är han ju en kanonvärvning på FM också, det får man inte glömma 😉

  Vad tycker ni? En vettig chansning?

 4. Aspas har väl varit hyfsad för Sevilla? Kan han ta en plats hos oss nu kanske? Vårtat anfall har ju inte direkt varit det bästa…

 5. Vet inte om Aspas har startat någon ligamatch ens. Kräng skiten.

Kommentarer är stängda.