Cech

Liverpool vill låna Petr Čech och Chelsea har inte helt uteslutit möjligheten att låna ut den stora tjecken, då de inte betraktar Liverpool som en konkurrent den här säsongen. Cech skulle inte få spela mot Chelsea, men däremot skulle han kunna delta mot deras konkurrenter om ligaguldet. Samtidigt har Liverpool förnekat att de är på väg att köpa Guillermo Ochoa för £3 miljoner (The Mirror).

* * *

Förra fredagen kollapsade James Milners kontraktsförhandlingar med Manchester City och nu överväger klubben om de ska ge honom ett sista kontraktsförslag eller inte. Milners kontrakt går ut efter säsongen och Liverpools intresse för honom är fortsatt starkt, enligt källor på Anfield, medan Inter och Arsenal också skulle kunna vara intresserade av den engelska landslagsmannen (The Times).

* * *

Birmingham City tror sig kunna förlänga med Demarai Gray och har därmed erbjudit honom ett nytt kontrakt, trots intresse från Liverpool, Newcastle och Tottenham. Hans nuvarande kontrakt går ut 2016 och så sent som förra lördagen gjorde han hattrick mot Reading (London24).

* * *

Lyons Alexandre Lacazette ryktas till Liverpool, men enligt klubbens president Jean-Michel Aulas blir den målfarliga anfallaren kvar i klubben. Aulas säger att klubben har tillräckligt mycket pengar för att kunna behålla Lacazette, och poängterar att de snart har en stor arena som kan generera intäkter, vilket de exempelvis inte hade när Karim Benzema såldes (RMC).

* * *

André Ayews kontrakt med Marseille går ut efter säsongen. Många trodde att han skulle hamna i England, men nu har Ayew själv bekräftat att han är överens om ett nytt ettårskontrakt med Marseille (L’Equipe).

4 kommentarer
  1. Cech hade varit helt perfekt, en målis som äger straffområdet och kan sprida ett lugn till vår backlinje. Sedan hade jag gärna sett Lacezette, men tror tyvärr att det kommer blir svårt att lösa. Tror tyvärr att vi inte kommer att köpa spelare för mer än vad vi säljer och det kommer inte vara mycket. Att få £14 mille för Borini, som knappt fått spela, är väldigt mycket att ta i. Tror snarare att vi får £5-9 mille för honom max.

    • Fast det fanns bud på £12+2 (add-ons) i somras, det var ändå bara några månader sedan. Betänk att typ Sunderland inte är mindre desperata nu än vad de var då.

  2. Måste in spets och kvalite, pedro eller sjaqiri framåt. Tycker inte att en anfallare borde va huvudprio, då vi får tillbaka sturridge (?) och origi till nästa sässe. Cech vore perfekt men inte troligt..

    • Cech är väl snarare mycket trolig? Han har ingen framtid i Chelsea, har många år kvar om han håller sig frisk, vill spela fotboll i ett lag, kanske helst då i Champions League förvisso. Ingen av de stora klubbarna har ett behov av honom och ingen annan konkurrent i England har det heller och till de närmsta skulle han inte tillåtas gå.

      Ett lån resten av denna säsong låter hur rimligt som helst i mina ögon och chansen till permanent mycket god.

Kommentarer är stängda.