Luis Alberto fick starta en match i ligan igen, Coates fick 90 minuter i cupen och Origi blev förpassad till bänken i denna veckans utlåningskollen!

 

Snabbchecken

Andre Wisdom fanns med från start när West Brom spelade borta mot Birmingham i FA-cupen i lördags. Han befann sig som vanligt på högerbackspositionen och fick spela hela matchen. 21-åringen gjorde likt så många andra matcher den här säsongen en stabil insats defensivt, fortfarande önskar man något mer offensivt.

Luis Alberto fick starta i ligan för första gången sedan slutet av september när hans Malaga spelade borta mot Athletic Bilbao i spanska La liga. Alberto hade dock behövt visa mer för att kunna fortsätta göra anspråk på en startplats i laget, spanjorens insats var inte mer än okej. 22-åringen fick stanna på planen i 72 minuter innan han blev utbytt. Matchen slutade 1-1.

Iago Aspas får nöja sig med inhopp i diverse matcher just nu. I Sevillas möte med Valencia fick spanjoren återigen börja matchen på bänken. Sevilla låg under med 3-1 och Aspas fick entra planen när det var tio minuter kvar men lyckades inte hjälpa laget vända matchen.

Sebastian Coates fick spela från start när uruguyanens Sunderland tog emot Fulham i FA-cupen i helgen. 24-åringen drog på sig ett gult kort i den 54:e minuten men gjorde utöver det inte några jätteblunders under matchen utan han fick spela hela matchen. Matchen slutade 0-0.

Divock Origi satt kvar på bänken hela matchen när Lille förlorade med 0-1 hemma mot Monaco i lördags. Inte så konstigt med tanke på hans dåliga målform och att han precis kommit tillbaka från skada.

Joao Teixeira fanns inte med i det Brighton-lag som förlorade med 2-3 hemma mot Arsenal under helgen FA-cup omgång.

Tiago Ilori fick inte följa med Bordeaux när de spelade 0-0 borta mot Bastia.

Jack Dunn spelade 90 minuter för Cheltenham innan han blev utbytt på övertid när hans lag spelade 1-1 hemma mot Luton.

Kevin Stewart spelade hela matchen i samma lag som Jack Dunn utan att bidra med några poäng.

Lloyd Jones startade precis som de andra två Cheltenham-lånen och spelade hela matchen.

4 kommentarer
  1. Känns inte jättekonstigt att han saknar offensiva kvaliteer, i grund och botten mittback!

    • Det kanske är så att en 3-mannabacklinje skulle passa Wisdom perfekt? Jag tror att det vore en lämplig roll för honom, till höger i 3-backslinjen.

    • Riktigt bra tanke. Han hade passat perfekt där med sin fysik och brytsäkerhet.

  2. Har svårt att se att Wisdom kommer bli en spelare för oss alls faktiskt, det är nog bara en tidsfråga innan han hamnar i ett lag i mitten-/bottenskiktet i PL. Kanske låter lite hårt men som högerback är han på tok för svagt offensivt och som mittback är det väldigt svårt att slå sig in i en toppklubb, jag ser inte riktigt den potentialen i honom.

    Ilori kanske, likt Sturridge, skulle åka till Boston och träna upp sina baksidor. Oroväckande med de problemen i så tidig ålder, tråkigt då potentialen är enorm hos honom.

    Kommer vi lyckas bli av med Coates, Aspas och Alberto när de spelar såpass lite?

Kommentarer är stängda.