Sheyi Ojo är aktuell för en utlåning till Wigan. Deras manager Malk Mackay kollade på Ojo i måndagens U21-match mot Manchester United (The Daily Mail).

* * *

Enligt samtliga engelska medier vill Liverpool värva Danny Ings och därefter låna ut honom till Burnley resten av säsongen.

Här är några exempel på uppgifter som figurerar:

Liverpool vill ha Ings. Man hoppas kunna köpa honom innan fönstret stänger – och därefter låna ut honom till Burnley resten av säsongen. Ings kontrakt går ut efter säsongen men Burnley vill inte sälja honom, eftersom de behöver hans tjänster för att kunna stanna i Premier League. Mängder av klubbar – inklusive Tottenham och Real Sociedad – visar också intresse för Ings (The Times, The Liverpool Echo, The Guardian).

Eftersom Ings är under 24 år måste den klubben som rekryterar honom betala Burnley omkring £3 miljonjer i kompensation i sommar (The Liverpool Echo)

LFC vill köpa Ings och låna tillbaka till Burnley. I sommar kommer troligtvis en kompensation på £3-5 miljoner att krävaas. Det är oklart hur mycket Liverpool erbjuder nu men £10 miljoner verkar realistiskt. Liverpools intresse för Ings förklarar även varför man behåller Mario Balotelli säsongen ut (The Independent).

14 kommentarer
 1. Bra att vi lånar ut Ojo, han är redan nu mogen för seniorfotboll. Är inte Wigan en lite tveksam plats att dumpa honom på dock? Med deras minst sagt röriga säsong i åtanke…

  Kanske skulle låna ut honom till MK Dons så han kan spela med sin polare från landslaget, Dele Alli, skulle säkert ge oss lite fördelar gällande honom också.

  • Låter bra att låna ut honom. Wigan har precis sålt Callum Mcmanaman, så dem kanske ser honom som en ersättare över den här säsongen.

   Tycker att 10 miljoner pund låter för mycket för att köpa loss Ings, när hans kontrakt går ut i sommar. Dem borde ju vara intresserade utav att sälja, om de får låna tillbaka honom över säsongen.

  • Ja, £5-6 miljoner låter mer rimligt. Dvs ungefär det som LFC har fått för Assaidi + Suso. Fast det beror nog delvis på hur Burnley bedömer sina egna chanser att lyckas förlänga Ings kontrakt.

 2. Kan säkert bli en okej värvning, bättre än Borini i alla fall. Men det är ju helt sjukt om Rodgers funderar på att köpa för att låna ut? Vet ju att han kommer vara dyrare i sommar, speciellt om Burnley håller sig kvar – Men det är nu vi behöver mål, det är nu vi behöver förstärkning. Då hade man lika gärna kunnat betala kompensation till Lille för att ta in Origi tidigare. Balotelli kan man skicka åt helvete

  • Hand kontrakt går ut i sommar. Man gör såhär för att säkra upp honom.

  • PJ, jag vet det. Men menade att det är nu vi behöver mål. Skit i att låna tillbaka honom.

  • Burnley verkar inte vara intresserade att bli av med Ings nu. Det är väl inte så konstigt, med tanke på att de slåss om ett nytt kontrakt och Ings kan mycket väl bli tungan på vågen för deras del.

  • #Pelle2x

   Hur ser det ut med han tysken som öste in mål i Tyska U18 landslaget?
   Har inte hört något om honom på väldigt väldigt länge…

  • Nej det är i och för sig sant. Men det är ju fortfarande så att Liverpool har en anfallare som är världsklass. En annan anfallare som är en överskattad latmask. Sen har vi Borini vars inställing är värdsklass men han själv är medioker. Och Lambert, som älskar klubben sedan barnsben men är tyvär för gammal.

   Sterling sköter det hyfsat. Men man ser ganska tydligen att han aldrig kommer bli en renodlad anfallare. Som mot Chelsea, för dålig teknik när han skjuter och när han har chansen att ge Gerrard i princip öppet mål så blir han av med bollen

 3. Köp bara lacazette… Så har vi Sturridge, Lacazette och balotelli när nästa säsong kör igång

  • True that, men vi har även Origi och hellre han än Balotelli. Det är väl bättre att göra en deal med Lyon om Lacazette så vi kan värva han i sommar då de inte heller vill bli av med sin Super Striker mitt i säsongen.

 4. Hyfsat skilda vägar, Chelsea gör klart med Cuadrado medan vi fiskar efter Ings 🙂 Verkar som att Chelsea får ett hyfsat pris också, £23 mille ryktas det om.

  Tror dock att Ings är en uppgradering av Borini, men håller ingen hög PL-klass ännu.

 5. Om vi ska köpa ings så varför inte Charlie Austin ? Han dunkar ju in ett par baljor i ett bonkegäng. Då borde han kunna göra det bättre här:)

Kommentarer är stängda.