Allan vann ligaguld, Ward imponerar och Awoniyi gör sitt första framträdande i denna veckans Utlåningskollen!

Snabbchecken

Harry Wilson behöll sin plats i startelvan när hans Crewe förlorade borta mot Blackpool med 2-0 i engelska League One. 18-åringen blev dock utbytt i den 71:a minuten.

Sheyi Ojo fick nöja sig med ett kort inhopp på 6 minuter när hans Wolverhampton förlorade hemma mot Middlesbrough med 1-3. Ojo kom in i ett otacksamt läge och spelade för kort tid för att kunna bedömas.

Lazar Markovic figurerade i två matcher sen den senaste utlåningskollen. Först fanns han med från start när hans Fenerbache spelade en viktig toppmatch hemma mot rivalen Galatasaray. Matchen slutade 1-1 och Markovic gjorde en bra insats med många fina touchar samt ett par hyfsade skott. Han blev utbytt i den 88:e minuten. I Fenerbaches bortamatch mot Osmanlispor blev Markovic dock förpassad till bänken fram tills den 61:a minuten då han byttes in. Då var ställningen i matchen 0-1 och det blev även slutresultatet.

Danny Ward imponerade i Aberdeen den senaste veckan. Walesaren stod för fyra viktiga räddningar i den andra halvleken av Aberdeens match mot Motherwell och hjälpte sitt lag ta med sig en poäng ifrån matchen som slutade 1-1.

Ryan McLaughlin, som också är utlånad till Aberdeen, fick hoppa in precis i slutet av matchen mot Motherwell.

Ryan Kent spelade från start för sitt Coventry och var nära att servera sin nya lagkamrat, den gamla Liverpool-spelaren Joe Cole, sitt första mål i Coventry-tröjan. Kent blev utbytt efter 59 minuter vid ställningen 2-0 till Coventry. Motståndaren Swindon lyckades reducera och kvittera under de sista 6 minuterna av matchen och matchen slutade alltså 2-2.

Lawrence Vigouroux stod som motståndare för Ryan Kent i Swindon-målet.

Samed Yesil spelade 76 minuter för sitt FC Luzern när man spelade 1-1 hemma mot FC Vaduz i schweisiska ligan. Tysken lyckades dock inte hamna i målprotokollet denna gången heller.

Allan Souza var med och vann finska ligan med sitt SJK förra veckan. Han har nu återvänt till Melwood där han träffat Klopp och visat upp sin vinnarmedalj och även gjort en första intervju med LFCTV som ni borde kolla upp om ni inte redan gjort det! Slutresultatet för Allans lån blev 2 mål på 8 matcher och ett ligaguld, helt ok.

Sergi Canos fick endast göra korta inhopp den senaste veckan. Först ett på 19 minuter när hans Brentford slog Wolverhampton borta med 0-2 och sedan ett på övertid när Brentford vann mot Charlton med 0-3.

Luis Alberto blev petad från startelvan för första gången på 5 matcher när hans Deportivo förlorade borta mot Malaga med 2-0 i spanska La Liga. Spanjoren fick dock hoppa in redan i den 58:e minuten men lyckades inte hjälpa sitt lag till en vändning.

Andre Wisdom fick äntligen chansen att spela när Norwich mötte Everton på bortaplan i Ligacupen i tisdags. Wisdom gjorde en ok insats innan han blev utbytt i den 91:a minuten vid ställningen 1-1. Everton vann sedan matchen på straffar.

Taiwo Awoniyi kom in på övertid för sitt FSV Frankfurt när laget låg under med 1-2 mot Hertha Berlin efter att gamle Chelsea-spelaren Salomon Kalou gett Berlin ledningen i den 99:e minuten genom en straffspark. Detta var nigerianens första framträdande i ett tävlingssammanhang för sitt Frankfurt men Awoniyi lyckades inte hjälpa sitt lag vända matchen utan resultatet stod sig övertiden ut.