Många starter, få gjorda poäng och skadelistan i denna veckans Utlåningskollen!

Snabbchecken (helgen innan landslaguppehållet)

Luis Alberto fick starta sin fjärde raka match när hans Deportivo spelade bortamatch mot Granada i spanska La Liga. Spanjoren, som redan haft en betydligt bättre tid i Spanien än vad han hade förra året, spelade 68 minuter som vänsterytter innan han blev utbytt. Matchen slutade 1-1 och Albertos prestation speglade resultatet, inte dålig men inte speciellt bra heller.

Ryan Kent har börjat få förtroendet från start allt oftare i League One laget Coventry. Senast när de spelade hemma mot Shrewsbury precis innan landslagsuppehållet spelade engelsmannen hela matchen när man vann med 3-0. Enligt rapporter var han pigg och har börjat sätta sin prägel på division 3 fotbollen i England.

Danny Ward fick se fem bollar gå förbi honom i målet när hans Aberdeen blev överkörda av St.Johnstone på hemmaplan i den skotska ligan. Detta var den tredje förlusten i rad för Wards klubb och på dessa matcherna har han släppt in 9 mål. Landslagsuppehållet kom rätt lägligt för den 22-åriga walesaren.

Allan Souza startade för sitt Seinäjoen JK när man tog emot Ilves Tampere i den finska högstaligan. Allans lag vann matchen med 2-1 och brasilianaren spelade hela matchen och blev varnad i den 76:e minuten.

Samed Yesil fanns med från start när Luzern spelade 2-2 hemma mot Lugano i schweisiska ligan. Tysken blev dock utbytt i den 65:e minuten och lämnade planen mållös.

Sheyi Ojo fick chansen från start för sitt Wolverhampton efter att i matchen dessförinnan fått hoppa in direkt i andra halvlek och lyckats göra ett mål och en assist. Då spelade man mot Fulham borta, nu mötte man Huddersfield hemma och det blev inte succé för Ojo den här gången. Wolverhampton vann matchen med 3-0 men Ojo blev utbytt i den 61:a minuten utan att ha tagit några poäng åt sitt lag och även med ett gult kort i bagaget.

Sergi Canos blev inbytt direkt efter halvtidsvilan när hans Brentford låg under med 2-0 borta mot Derby men lyckades inte göra något åt resultatet då målen uteblev för båda lagen i den andra halvleken.

Taiwo Awoniyi gjorde sin debut för FSV Frankfurt, som håller till i tyska andradivisionen, i en vänskapsmatch mot Bundesliga-klubben Mainz. Nigerianen hoppade in i den 46:e minuten och gjorde det bra och var nära på att göra både mål och assist. Förhoppningsvis får han chansen i tävlingsmatcher också framöver.

Lawrence Vigouroux är tillbaka i Swindon-målet igen efter ett litet bråk med klubbledningen. Han har startat de två senaste matcherna, båda förluster där han släppt in 3 mål, 1 mot Blackpool och 2 mot Peterborough.