Portos talangfulla mittfältare är den senaste spelaren att ryktas till Liverpool.

De senaste dagarna har Rúben Neves ryktats intensivt till Liverpool på twitter. Nu hakar The Mirrors journalist David Maddock på detta rykte. Enligt Maddock vill Liverpool värva den 18-årige mittfältaren, som är en synnerligen passningsskicklig spelare. Liverpool har scoutat honom på sistone, men känner redan till honom väl. Pep Lijnders, som har en bakgrund i Porto, har järnkoll på Neves och har rekommenderat Liverpool att köpa loss honom.

Maddock uppger att Klopp kommer att göra ett fåtal nyckelvärvningar i januari. Hans topprioritet är en vänsterback men även en defensiv mittfältare står högt på agendan. Och det är på den defensiva mittfältspositionen som Neves är tilltänkt. Klopp hoppas övertyga Neves, som även har varit ett intressant namn för Borussia Dortmund, att ansluta genom att påpeka att unga spelare får chansen i Liverpool.

På presskonferensen sa Klopp följande om unga spelares möjligheter i hans lagbygge: “It’s not important who is the best player today, but the best player tomorrow, because we know who the best players today are, but not tomorrow. When I’m managing a club, each young player should smile because the chance is bigger than it ever was. The door is pretty wide open. Experience is an important point, but not the most.”

2 kommentarer
  1. Hade varit intressant med ett inlägg om honom i ”Talentspot”.

  2. Jag gillar honom men det är inte rätt spelare att plocka in som defensiv mittfältare nu. Han kommer bli riktigt bra där men det lär ta några säsonger. Vill hellre ha en mer rutinerad jobbig jäkel som retar gallfeber på motståndarna.

Kommentarer är stängda.