Balotelli imponerar i sin debut, Allan och Luis Alberto gjorde mål och Wisdom starta sin första match i denna veckans Utlåningskollen!

Snabbchecken

Samed Yesil fick nöja sig med ett kort inhopp på 15 minuter i sin debut för FC Luzern. Kim Källströms Grasshoppers stod för motståndet i en match som slutade 3-3. Yesil lyckades inte sätta något vidare avtryck på matchen och gick av planen mållös.

Mario Balotelli började likt Yesil på bänken och fick hoppa in sista 28 minuterna när det vankades Milano-derby i Serie A. Inter stod som hemmalag och vann matchen med 1-0. Balotelli gjorde ett väldigt bra inhopp där han såg farlig ut och hade ett skott som träffade målramen. Såg betydligt mer komfortabel ut i Milan-tröjan än vad han gjorde under hela säsongen i vår älskade helröda tröja.

Lawrence Vigouroux fick se fyra bollar gå förbi honom när hans Swindon åkte på bortamatch mot Barnsley i League One i lördags. Både Vigouroux och den andra utlånade Liverpool-spelaren Jordan Williams fick spela hela matchen.

Andre Wisdom gjorde sin första match från start den här säsongen när han tog över den avstängde Stephen Whittakers plats på högerbacken när Norwich slog Bournemouth hemma med 3-1 i lördags. Under den första halvleken agerade Wisdom något klantigt men i andra halvleken spelade han upp sig både defensivt och offensivt. Jag ställer mig dock fortfarande tveksam till huruvida han bör användas som högerback, men speltid är väl bättre än att sitta på bänken i alla fall.

Lazar Markovic spelade för första gången i Fenerbaches färger under lördagen när han fick hoppa in som högerytter i den 62:e minuten. Serben lyckades inte åstadkomma något märkvärdigt under tiden han spelade.

Luis Alberto stod för ett mål och en assist när hans Deportivo bortaslog Rayo Vallecano med 3-1 i spanska La Liga. Alberto startade matchen men blev utbytt i den 64:e minuten.

Sheyi Ojo fick hoppa in sista 29 minuterna när hans Wolverhampton spelade borta mot Bolton i The Championship. Bolton vann matchen med 2-1 men Ojo gjorde en relativt stark insats när han kom in och bör vara nära en chans i startelvan.

Lloyd Jones spelade hela matchen för sitt Blackpool i deras 2-1 förlust borta mot Gillingham i lördags. Jones stod dock för en solid insats och fortsätter imponera ute på lån precis som han gjorde förra säsongen.

Danny Ward imponerade när hans Aberdeen lyckades vända från 0-1 till 2-1 med endast 10 man på plan mot Celtic i lördags. Ward var en av matchens giganter och gjorde flertalet viktiga räddningar som till slut ledde till att Aberdeen fick med sig alla tre poäng. Wards lagkamrat tillika Liverpool-utlånade spelaren Ryan McLaughlin tillbringade dock hela matchen på bänken.

Harry Wilson hoppade in i den 67:e minuten när hans Crewe förlorade borta mot Millwall med 3-1 i League One. Wilson gjorde ett bra inhopp och var nära att göra mål men det ville inte gå hela vägen denna gången för walesaren.

Ryan Kent gjorde sin debut för Coventry när han i den 55:e minuten kom in som vänsterytter innan han lite senare gick över till den andra sidan av planen. Kent var livlig och gjorde ett bra inhopp trots att Coventry till slut förlorade matchen med 1-0 mot Scunthorpe efter ett sent avgörande.

Allan Souza gjorde även han sin debut för finska klubben Seinajoen Jalkapallokerho i mitten av förra veckan och detta firade han med ett väldigt fint mål. Allan började matchen från start och behöll sin plats i startelvan i helgen när hans klubb spelade 0-0 mot Lahti. Han blev dock utbytt efter 60 minuter i den matchen. Målet kan ni se i videon nedanför.

Sergi Canos fick nöja sig med ett inhopp på fem minuter när hans Brentford spelade 1-1 mot Leeds.

Tiago Ilori fick ingen speltid förra veckan.

Joe Maguire fick ingen speltid förra veckan.