Origi målskytt, Ojo och Sinclair spelar U-21 fotboll och Coates stannar i startelvan i denna veckans Utlåningskollen!

Snabbchecken

Sebastian Coates fick spela 90 minuter för andra gången på två veckor när hans Sunderland spelade hemmamatch mot Southampton i lördags. Uruguyanen gjorde en bra match utan att direkt stå ut i mängden. Sunderland vann matchen med 2-1.

Divock Origi startade på bänken när Lille mötte Lens hemma i söndags. Belgaren fick dock komma in i den 64:e minuten och gjorde matchens sista mål i den andra övertidsminuten. Utöver målet stod Origi för en bra insats och förhoppningsvis får 20-åringen starta i nästa match. Origis mål kan ni se i nedanstående video:

Iago Aspas fanns med från start när Sevilla spelade bortamatch mot Eibar i spanska La Liga förra onsdagen. Aspas, som inte startat en match sedan den åttonde februari, gjorde en helt okej insats men blev överglänst av sin anfallspartner Bacca som gjorde två mål och en assist i en match Sevilla vann med 1-3. Aspas blev utbytt i den 61:a minuten. När Sevilla sedan i helgen spelade hemma mot Real Madrid så fanns Aspas inte med i matchtruppen.

Andre Wisdom fick hoppa in i den 89:e minuten och hjälpte till att säkra segern när West Brom slog Manchester United med 0-1 i lördags.

Sheyi Ojo har på grund av brist av speltid i Wigan spelat för Liverpools U-21 lag den senaste veckan.

Jerome Sinclair har precis som Ojo spelat för Liverpools U-21 lag den senaste veckan.

Kevin Stewart fick hoppa in från bänken i den 64:e minuten när hans Burton vann borta mot Cambridge i lördags i engelska League Two. Inhoppet blev väldigt lyckat för Stewart som i den 88:e minuten gjorde det avgörande 2-3 målet för sitt lag och var alltså högst delaktig i de tre vunna poängen.

Lloyd Jones spelade precis som vanligt hela matchen som mittback när hans Accrington vann med 2-1 mot Mansfield i League Two.