[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Memphis Depay kommer att flytta till Manchester United. Det blir således ingen flytt till Merseyside för holländaren. Detta rapporterar mängder av pålitliga medier.

* * *

Liverpool vill ha Andrea Pirlo och har goda möjligheter att lyckas signa honom. Boca Juniors och MLS-klubbar är dock också intresserade (Tuttosport).

* * *

Rennes franska U21-landslagsman Paul-Georges Ntep gör en stark säsong i Ligue 1.

Nu uppger L’Equipe att Ntep nyligen har varit på två besök i Liverpool för att bekanta sig med klubben. Det första besöket skedde förra veckan och det andra så sent som i tisdags.

Liverpool är väldigt intresserade av att rekrytera 22-åringen, som oftast spelar vänstermittfältare men även kan spela exempelvis anfallare.

23 kommentarer
 1. Fy fan, den killen verkar ju sjukt bra! bara satt o garvade när han la bollen typ 20m framför sig och bara körde. Får Liverpool honom ska de ha en eloge för scoutingen!

  • Håller med om att han ser bra ut i klippet, men det kan du ju få vem som helst att göra. Har inte sett något av honom själv, men är man u21 landslagsman och får spela i Ligue 1 så är man ju inte dålig i hans ålder.

   Är inte lika benägen att ge en eloge över scoutningen av en spelare i en av världens största ligor dock. Att han är bra/har gjort en bra säsong har knappast undgått en enda klubb som har potential att rekrytera honom. Det är ju liksom scouternas jobb. Mer imponerande om han spelat i typ Kongo där bevakningen är lägre.

 2. Haha skaplig speedkula.

 3. Taxi för Premier League motståndarnas högerkant!

 4. Med tanke på att United signat Depay så kanske det kan ligga nåt i detta.

  • Så himla dåligt av oss att verkligen inte ligga på och sno han… Han kommer säkert bli Uniteds bästa spelare..

  • Det verkar ju onekligen som vi var med och låg på men han valde United. Med tanke på hans kontakt med LvG så är det ju knappast en chock. Bara att hoppas att han floppar:) men denne Ntep ser ju väldigt intressant ut. Honom och Ibe på var sin sida och Kotten som levererar passningarna och kanske Lacazette på topp blir det nog bra. Eller varför inte Cavani!

  • Vilken felräkning Depay gjort om vi lyckas knipa fjärdeplatsen. Vinner CP över ManU så hoppas jag vi ger allt mot Chelsea. Då kan det bli riktigt svettigt för United.

  • Ja det finns ju en chans, med 2,42% sannolikhet kan vi ta fjärdeplatsen hade någon räknat ut här om dagen.

 5. Undrar om den uträkningen är generell, eller om sen tar hänsyn till alla våra killer-avslutare..som…som…so…äsch, glöm det..

 6. Han ser fantastiskt bra ut. Tyvärr är nog inte ytterligare ett år med nya värvningar av ofärdiga spelare det som krävs för att vi ska ta nästa steg. Vi måste verkligen ha ett par spelare som går rakt in i startelvan och höjer oss ett par snäpp. Vårt utgångsläge den här sommaren är sämre än året innan, i år måste vi lyckas med värvningarna, samt att de spelarna som redan misslyckats i år också höjer sig. Jag tänker då specifikt på spelare som Lallana, Lovren, Markovic och Moreno.

 7. Visst Pirlo i all ära men ska verkligen en så pass utmanande klubb som vi verkligen köpa någon som börjar se liiite seg ut i Seria A… Måste finnas någon annan mittfältare runt 27 års åldern som med energi och kvalitet kan styra mittfältet

  • Hyra in Pirlo varje gång det blir frispark vore väl inte fel?! 😉

  • Även om Pirlo var lite yngre/snabbare så ska han ju coachas på rätt sätt också och BR verkar inte vara mannen för det… Jämför Stevie och Lampards senaste år, Stevies sista säsong har ärligt talat varit på gränsen till sorglig med tanke på spelaren han en gång var. Målet mot QPR i all ära men det förändrar inte sättet jag ser på saken.

   Någon som öht hört talas om denne Ntep innan i förmiddags?

  • Jodå, varit snack om honom i Ligue 1 ett tag. En av ligans stora talanger. Finns faktiskt en hel del talang i Frankrike utanför Paris SG.

  • Skyller du på allvar Rodgers för att Gerrard är i slutet av sin karriär? Han är helt enkelt inte tillräckligt bra längre, det har ingenting med Rodgers att göra. Ingen kan spela förevigt.
   Sen va han ju helt okey förra säsongen trots att han knappt hängde med i tempot längre och om jag inte minns helt fel så har jag för mig Rodgers va tränare då också.

   Sen tvivlar jag starkt på att Pirlo behövs coachas, det är ingen duvunge vi snackar om utan Italiens mest erfarna spelare. Alla vet vad han är bra på, inte minst mannen själv så någon direkt coaching behöver han inte.¨
   Med det sagt så tvivlar jag starkt på att Liverpool har något som helst intresse för honom då han inte passar in i Liverpools mittfält. Där krävs det en stor arbetskapacitet vilket Pirlo aldrig har haft.

  • Du säger så mkt konstigt så jag vet inte var jag ska börja.

   Givetvis har det med BR att göra, han insisterar på att spela SG så länge han är frisk och detta i positioner som egentligen inte passar honom (förra säs. var inte direkt felfri heller). Hade SG varit i lampards sits förra säs. och den här hade vi nog sett annorlunda på SGs sista tid. Du säger själv att det krävs en hög arbetskapacitet i liverpool men varför spelar isf SG? Både Lampard och Pirlo har åldrats med mer värdighet och inte är det för att de är jättesnabba. Inte heller är det för att SG har gått och blivit dement och glömt hur man spelar fotboll.

   Pirlo behöver inte coachas? Behöver inte 30+-spelare ha coacher då eller vad menar du? Spelar de inte efter samma direktiv som resten av laget? Det mesta i ett lags spel utgår väl från hur tränaren vill att det ska fungera?

  • Så vilken position passar inte Gerrard? 10 rollen han har spelat på ett antal gånger den här säsongen? Eller CM positionen han haft brevid Henderson i 3-4-3 uppställningen, den positionen han har haft i över tio år? Bara så du vet så har inte 3-4-3 uppställningen en DM position utan två CM. Och vem ska man spela som DM istället när uppställningen kräver det? En skadad Lucas? En tio kilos Allen? Det är fan värre att spela Allen som DM än Gerrard. Allen ska spelas på en liknande position som Henderson. Eller ska man plocka up Can där och sätta in Kolo som ytterback/mittback istället? Skador m.m. har gjort att man inte alltid kan spela rätt spelare på rätt positioner. Tror du Johnson skulle starta som VB om Moreno va frisk t.ex.? Ibland får man helt enkelt spela an spelare på än ovan position då alternativen är så mycket sämre.

   Va Gerrard skadad mot Hull? För det va väl därför han inte va med, eller? Gerrard har vilats flera gånger den här säsongen så va fan yrar du om?

   Och varför spelas Gerrard fortfarande trots att han inte direkt passar in i spelet? Simpelt, han är fortfarande en spelare som kan vinna matcher. Hans passregister är fortfarande världsklass och han är den klart bästa frisparksläggaren i Liverpool. Han kan fortfarande göra enorm skillnad i vissa situationer under en match.

   Och när jag säger att Pirlo inte behövs coachas syftar jag inte på att han inte behöver direktiv med spelidén för matchen utan att han är en spelare som känner till hans begränsningar väl, vilket även alla managers gör så han behöver ingen coaching med sitt spel. Spelare som Pirlo med en så pass utpräglad spelstill så finns det inte direkt många sätt man kan använda honom på och därför inte behöver coachas för sin roll i laget.

 8. Då får vi hoppas på Gerard Deulofeu istället för Depay.

  • En enormt överskattad spelare. Han har spelat 8 matcher fler än Aspas och har gjort 7 mål färre. Knappast smickrande siffror om du frågar mig. Sen va han inte direkt en superstjärna i Everton heller.

   Tar mycket hellre någon som får spela regelbundet i sitt lag istället för en bänkvärmare som Deulofeu. Skulle hellre se Liverpool plocka upp Ryan Kent, Harry Wilson, Sheyi Ojo eller någon annan av dom talangfulla yttrarna från Akademin istället för att lägga pengar på en spelare som knappt skulle platsa på bänken,

 9. Är någon förvånad ang att depay väljer manu. Han får spela CL, han får bättre betalt och dem har en tränare som har varit med om att vinna titlar.

 10. Pirlo vore en kanon värvning. Killen är så lugn med bollen, han hittar alltid ett sätt. Sedan kanske han inte är bra att spela mot lag som topp 4 men det är precis en sådan här kille vi behöver mot lag som backar hem. Han hittar ytor och har spelförståele och passningssäkerhet som är klart bättre än Gerrards på sittande def mittfältsrollen.

Kommentarer är stängda.