Liverpool FC status
Det som de flesta trodde skulle bli ett lugnt transferfönster för vår del blev i stället tiden då vi plockade in Luis Diaz från Porto. Här får ni en inblick i vad det är för spelare som vi värvat:Om Luis Diaz i klubblaget Porto
– Eric Hellkvist(@ejhkvist), Portos svenskafansredaktion

2 kommentarer
  1. Låter ju inte så jättelovande ändå, måste jag säga. Ifrån dessa kommentarer dvs. Känns lite märkligt att vi betalar så mycket för honom, när han precis börjat etablera sig. Samtidigt var jag smått skeptisk till Jota, då han också var väldigt ojämn i Wolves, samt att detta ändå ska varit Liverpools prio 1 värvning så kan förhoppningsvis Klopp skapa en ny stjärna!

  2. Känns som en spännande spelare onekligen, tror att vi som i Jotas fall plockar honom i precis rätt tillfälle. Han har börjat leverera på hög nivå under en längre period och tagit en given startplats i Porto. Med guidning från Klopp och en anpassningsperiod för att komma in i laget, så hoppas jag på succé. Dock så har ju det varit tunt med Colombianer som lyckats i PL, men nån gång så måste det ju vara den första.

Kommentarer är stängda.