[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Hej och välkomna till en helt ny programpunkt på Totaal Liverpool. Efter den storartade succén ”Totaal Liverpools prisutdelning 2013” så kommer jag (@JesperEss) att börja skriva en helt ny typ av korta åsiktsinlägg här på sajten. Denna typ av inlägg kommer hänga med hela säsongen och beröra lite allt möjligt mellan himmel och jord.

Meningen med inläggen är att jag ska skriva några korta saker som jag reflekterat över den senaste tiden… Hur konstiga, intressanta, roliga, eller briljanta dessa än må vara.

Den här veckan har jag reflekterat över frisyrer – och hur dom oroar mig!

* * *

Jespers Snabba ”Frisyrspecial”

#1

Saker jag oroar mig över:

Raheem Sterlings frisyr.

raheem_hair

Det pågår många hemska saker här i världen. Regnskogar förstörs, människor svälter, växthuseffekten…..MEN det värsta övergreppet av dem alla har nog Raheem Sterlings frisör stått för den här sommaren.

Jag menar, hur, när, var och framförallt VARFÖR kom denna frisyr till?

Det enda stället som den här frisyridén rimligtvis kommit till är antingen: a) Las Vegas b) en svensexa som spårat ur på ett café i Amsterdam, eller c) Lustiga huset på Gröna Lund. d) Wayne Rooney’s hus

Jag tror hursomhelst att vi alla kan komma överens om att personen som klippte detta är en sjuk sjuk människa..hur ska vi klara av den här säsongen egentligen? Tips mottas: @JesperEss

d7e16372-a232-4c17-b28a-c0de36880bb5

* * *

#2

Saker jag oroar mig över:

Martin Kellys frisyr.

Inför den här försäsongen så var en av de roligare sakerna att se fram emot – en frisk Martin Kelly. Den glädjen blev dock kortvarig.

Bör vi vara oroliga över att Kelly ska vänta på studsen mot Stoke? *host* *host*…

Kelly21653_jonas_olsson_4

* * *

#3

Saker jag INTE oroar mig över:

Coutinho’s nya frisyr – tagen som från en serietidning. Snygg, stilig, elegant, smakfull, vacker, ståtlig, charmant, tilldragande, raffig, vass…ja vad går det egentligen att INTE att säga om denna underbara frisyr?

Cou
Coutinho nås av beskedet att han ska få en ny frisyr…

Hendo

Henderson smeker mästerverket…

* * *

#4

Skägg jag funderat över:

Jag har funderat både fem, sex och sju gånger på om Steven Gerrard (a.k.a mannen som aldrig någonsin byter frisyr) försöker att sända ut ett hemligt meddelande med sitt nyskapade och oerhört stiliga skägg.

Är detta ett hemligt skäggmeddelande ut till Universum? Jorden? Spanien? Madrid? Real? Xabi Alonso?

tumblr_mpiz6uz4hr1qcbfodo5_250

Lika som bär, Alonso och Gerrard……Hmmm…….

* * *

#5

Saker jag oroar mig över:

Tänker du precis som jag fortfarande på Sterlings hemska frisyr?

Nåja, eftersom jag ändå i grund och botten är Liverpool-supporter så kan jag ju inte avsluta detta inlägg med att en LFC-spelare är sämst i universum på frisyrer..

Sämst är däremot den här killen:

20130718-132100.jpg

Killen heter Giovanni Simeone och är son till Argentina-legendaren Diego Simeone, ni vet, killen som David Beckham sparkade ner VM -98. Eller ja, spark och spark. Diego beslutade sig enkelt för att göra en ny uppsättning av Svansjön, och domaren gav honom extra stilpoäng genom ett rött kort..

Diego…nu har din son världens, förlåt mig, universums fulaste frisyr.

What goes around, comes around…

* * *

Delar du min oro över frisyrer? Gilla inlägget genom att klicka på den gröna ”tummen upp” knappen.