[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Officiellt bekräftade övergångar:
– Kevin Strootman från PSV till AS Roma.
Stevan Jovetic från Fiorentina till Manchester City (klubbarna överens).

* * *

Senaste uppdateringarna i röd text.

* * *

Liverpool, Spurs, Porto, Shakhtar och Borussia Dortmund är intresserade av Bernard. Varken LFC eller Spurs kan erbjuda CL-spel, men det har inte hindrat klubbarna från att visa intresse – och de förväntas vara beredda att betala stora pengar för brassen. Porto fick nyligen ett bud på £15,5 miljoner nobbat, då Mineiro insisterar att prislappen ligger på £20 miljoner, men omkring £18 miljoner bör vara tillgänligt för att signa Bernard (The Independent).

För några dagar sedan återupplivade Liverpool sitt intresse för Hatem Ben Arfa (L’Equipe).

* * *

De senaste veckorna har Hellas Veronas president Maurizio Setti varit i London vid två tillfällen för att prata med Liverpool och Everton, som båda har budat €7 miljoner för Jorginho. Manchester City är också intresserade av mittfältaren, som Verona vill ha €10 miljoner för (alfredopedulla.com).

* * *

Arsenals styrelse har gett Wenger klartecken att buda £40 miljoner för Luis Suarez (The Mirror, The Daily Mail).

* * *

Napoli är beredda att buda på Pepe Reina. FSG vill utnyttja lönebudgeten på bästa möjliga sätt och det är svårt för Rodgers att rättfärdiga att en andrakeeper har en veckolön på £110 000, som Reina har (The Times).

* * *

* * *

* * *

Om Suarez lämnar Liverpool kommer klubben att buda £20 miljoner för Portos anfallare Jackson Martinez (Winner Sports). OBS; källans pålitlighet är oklar i dagsläget.

* * *

Sevilla vill ersätta Negredo med PSG-anfallaren Kevin Gameiro. För ett par dagar sedan kom Sevilla överens med Gameiro – men PSG kom överens om en övergångssumma med Liverpool. Det verkar dock som att Gameiro och dennes agent prioriterar en flytt till Sevilla, då de har bett den spanska klubben om att fortsätta förhandla med PSG. En övergång ligger dock inte nära till hands i dagsläget och Sevilla kommer att titta på andra alternativ om de inte lyckas komma överens med PSG (Marca).

Gameiro är Sevillas huvudspår i deras anfallsjakt. Fransmannen har en prislapp på omkring €10 miljoner, men han är inte Sevillas enda anfallsspår – de har även andra alternativ (Eldesmarque).

Alvaro Morata har dock klargjort att han vill stanna i Real Madrid (Eldesmarque).

gameiro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. samtidigt skriver aftonbladet att gameiro är klar för sevilla

  • Aftonbladet skriver möjligtvis att någon annan skriver… 😉

  • Ah de är klart men du fattar poängen haha

 2. Spelare väljer Sevilla före oss? Katastrof om vår dragningskraft är så låg generellt sett.

  • Kan ju vara så att Gameiro har tröttnat på att sitta på bänken och ser väldigt goda möjligheter till speltid i Sevilla (och inte i LFC).

  • Jo så kan det vara, det kan vara väder osv.

   Bara menar att om det är något som visar vår standard på marknaden så är det illa.

 3. Glädjande om han går till Sevilla.
  Han är för dålig och skulle inte platsa i Liverpool!

 4. Gäller att vi gör klart med Martinez innan suarez affären kommer ut annars får vi betala 35 för han. En värdig ersättare om de blir så.

 5. Köp Jackson & lira suarez han & sturridge på topp , varför sälja först ?

  Denna killen är riktig målspruta !

  Köp & gör vårt anfall till bästa i pl !

  YNWA

 6. Han var färdig för oss innan han gick till porto va? Tråkigt att vi inte fick honom då, han hade ju varit betydligt billigare då:/.

  • Det var Kenny och Comolli som var intresserade av Jackson Martinez.