[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Officiellt bekräftade övergångar:

– Alvaro Negredo från Sevilla till Manchester City.
– Maicon från Manchester City till AS Roma.
– Florent Malouda från Chelsea till Trabzonspor.
– Jose Campana från Sevilla till Crystal Palace.

* * *

Senaste uppdateringen i rött.

* * *

Real Madrid har höjt Gonzalo Higuains prislapp till €40 miljoner  (Marca).

Thomas Vermaelen har råkat ut för en ryggskada som kommer att hålla honom borta från spel de kommande 3 månaderna. Nu har Arsenal åter igen intensifierat sitt intresse för Ashley Williams (GOAL.com).

* * *

Kyriakos Papadopoulos har varit knäskadad i åtta månader. Han har opererats tre gånger och råkat ut för flera bakslag. Schalke har varit märkligt hemlighetsfulla om greken, men uppger att rehabiliteringen går bra och att han kommer att ansluta till lagets träningsläger snart. Hemlighetsmakeriet kan bero på en eventuell försäljning, då flertalet engelska klubbar vill köpa honom. Papadopoulos har en utköpsklausul på €22,5 miljoner i sitt kontrakt – Liverpool har redan budat €14 miljoner (Bild).

* * *

Sunderland överväger att försöka signa Raul Meireles (The Daily Mail).

Arsenal befinner sig i pole position om Luis Suarez, då London-klubben är beredda att testa Liverpool genom att buda £40 miljoner – samtidigt som Real Madrid insisterar på att de inte är villiga att betala över £25 miljoner för uruguayanen. £25 miljoner är naturligtvis inte ens i närheten av vad Liverpool kan tänka sig att acceptera för Suarez (The Mirror).

Jay Spearing har tillåtelse att prata direkt med Blackburn, sedan Liverpool accepterat deras bud på £1,5 miljon (The Mirror).

* * *

Liverpool, Monaco och Galatasaray är intresserade av Kevin-Prince Boateng, vars prislapp ligger på €13 miljoner. Milan betraktar Christian Eriksen som en potentiell ersättare till Boateng (Panorama.it).

* * *

Daniel Pacheco är nära att skriva ett tvåårskontrakt med Celta Vigo (AS).

Cristian Tello är nära att förlänga sitt kontrakt med Barcelona, trots intresse från Liverpool, Totteham och Fulham (AS).