[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Officiellt bekräftade övergångar:

– Alvaro Negredo från Sevilla till Manchester City.
– Maicon från Manchester City till AS Roma.
– Florent Malouda från Chelsea till Trabzonspor.
– Jose Campana från Sevilla till Crystal Palace.

* * *

Senaste uppdateringen i rött.

* * *

Real Madrid har höjt Gonzalo Higuains prislapp till €40 miljoner  (Marca).

Thomas Vermaelen har råkat ut för en ryggskada som kommer att hålla honom borta från spel de kommande 3 månaderna. Nu har Arsenal åter igen intensifierat sitt intresse för Ashley Williams (GOAL.com).

* * *

Kyriakos Papadopoulos har varit knäskadad i åtta månader. Han har opererats tre gånger och råkat ut för flera bakslag. Schalke har varit märkligt hemlighetsfulla om greken, men uppger att rehabiliteringen går bra och att han kommer att ansluta till lagets träningsläger snart. Hemlighetsmakeriet kan bero på en eventuell försäljning, då flertalet engelska klubbar vill köpa honom. Papadopoulos har en utköpsklausul på €22,5 miljoner i sitt kontrakt – Liverpool har redan budat €14 miljoner (Bild).

* * *

Sunderland överväger att försöka signa Raul Meireles (The Daily Mail).

Arsenal befinner sig i pole position om Luis Suarez, då London-klubben är beredda att testa Liverpool genom att buda £40 miljoner – samtidigt som Real Madrid insisterar på att de inte är villiga att betala över £25 miljoner för uruguayanen. £25 miljoner är naturligtvis inte ens i närheten av vad Liverpool kan tänka sig att acceptera för Suarez (The Mirror).

Jay Spearing har tillåtelse att prata direkt med Blackburn, sedan Liverpool accepterat deras bud på £1,5 miljon (The Mirror).

* * *

Liverpool, Monaco och Galatasaray är intresserade av Kevin-Prince Boateng, vars prislapp ligger på €13 miljoner. Milan betraktar Christian Eriksen som en potentiell ersättare till Boateng (Panorama.it).

* * *

Daniel Pacheco är nära att skriva ett tvåårskontrakt med Celta Vigo (AS).

Cristian Tello är nära att förlänga sitt kontrakt med Barcelona, trots intresse från Liverpool, Totteham och Fulham (AS).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Hellre Eriksen än Boateng enligt min mening!

 2. Jag tar Boateng förre Eriksen i dagsläget, han är mer av en matchvinnare och har en mer offensiv roll än vad jag tycker Eriksen har och den offensiva mittfältsrollen är mer i behov av förändring än en mer sittande roll.

 3. Hoppas verkligen inte det stämmer att vi värvar boateng.

 4. Boateng är lika överskattad som Mr Erikssen!
  Tumme ner!

 5. Jag tror det skulle vara en bra värvning till det priset. Har bara sett 15-20 matcher med honom de senaste åren, men jag har oftast blivit imponerad. Verkar vara en aggresiv spelare med bra skott och det passar bra in i Rodgers filosofi.

  Jag tror Coutinho oftast kommer starta till vänster och det lämnar enbart Henderson till den offensiva mittfälts-rollen. Gillar Henderson starkt men som alla andra skulle han må bra av konkurrens.

 6. Liverpool have made a €14m bid for Schalke’s Kyriakos Papadopoulos, according to Bild.

  • Såg det precis! Är inte Bild endå hyfsat tilllitliga?

  • Tror Bild är relativt pålitliga om jag inte missminner mig. Någon som har bättre koll på tysk press?

  • Bild är i grund och botten en riktig tabloid. De brukar ju ha stora transfer stories, med varierande pricksäkerhet.

  • Dock har ju Bild stenkoll på Bayern! Brukar vara dem som är både först ut och har har absolut bäst pricksäkerhet! Lite som Liverpool Echo är för Liverpool!

   /MrJensen

  • Ja, Bild har bäst koll på Bayern, men de är inte direkt dåliga annars heller. Med facit i hand var de ju mycket mer ’spot on’ i Mkhitayran-sagan än vad de brittiska tidningarna var. Rent allmänt är det dock en riktig skvallertidning som har taskigt rykte i Tyskland.

 7. Ska vi verkligen lägga så mycket pengar på en spelare som uppenbarligen verkar vara skadebenägen de luxe? Visst, han är talangfull och som sagt bara 21 år…men tar vi Alderweireld som också ryktats till oss får vi säkert betala betydligt mindre pengar. Slantar som kan användas till den offensiva pjäs som BR tycks vilja ha in (Eriksen/Bernard).

  Väger man Alderweireld mot Papadopoulos så tycker jag inte det är så stor skillnad av det jag sett. Belgaren har inte dragits med skador på samma sätt som greken heller, och känns som en mindre chansning p.g.a. det tycker jag.

  • Jag tar hellre greken. Han är mycket tuffare i närkampsspelet och kan dessutom spela på Lucas position vid behov. En utmärkt ersättare till Skrtl sett till att han liksom Skrtl smäller på hårt plus att han är hyfsat bra med fötterna. Mkt bättre med fötterna än Skrtl men det kanske inte säger så mycket.
   Dock är det oroande med skadorna men läkarteamet hos Liverpool verkar extremt kompetent och har hittills jobbat klockrent med t.ex. Gerrard och Agger.

 8. Boateng är en riktigt bra energispelare och för de pengarna finns nog inte mycket bättre på marknaden att få, speciellt inte för LFC av allt att dömma.

 9. Är inte ett dugg orolig över Papadopoulos skador, är det så att hans kropp inte är hållbar så märks det vid läkarundersökningen. Bortser man från skadorna är han ett riktigt mittbackslöfte

 10. Är det ett skämt eller att real Madrid tror dem kan få suarez för 25 och sälja higuain för 40… Låter helt osannolikt

  • Oj såg inte att det var olika valutor…

  • Men det är ändå mer än 25 som dem vill få suarez för

 11. Logiskt att kräva €40 miljoner för Higuain och villiga att ge max 25 för Suarez…

 12. Suarez är 2/3ggr bättre spelare allround förutom avslut än higuain…

  Sånt här skulle få mig att öka prislappen till 55/60 för suarez.

  Real har pengar låt dom visa det 😉

  YNWA