[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Inför varje Premier League-premiär så brukar det vara populärt att göra sitt egna Fantasy Premier League-lag. Jag vill givetvis inte vara sämre och har därför satt ihop mitt eget lag, och även lagt till några korta motiveringar efter varje värvning.

Dessa lag går givetvis att ändra i all oändlighet och det finns många vägar att ta, men det här är de spelarna som jag valt att förlita mig på och som jag tror kommer att kunna leverera stabila poäng varje vecka.

Vill ni utmana mig?

Lägg till Totaal Liverpool’s liga genom att gå in på ’Private League’ och lägga till den här koden: 1975550-425238

* * *

Laget ’Jespers Snabba’

fantasy

Joe Hart, Manchester City, £6,5 miljoner

Trots helgens superblunder mot säckpiporna från Skottland så ser jag Hart som Premier League’s starkaste och bästa målvakt. Tillsammans med ligans bästa försvar framför sig och en defensivt skicklig coach på tränarbänken så kan det bli bra. Det kan bli många nollor där.

___________________________________________

Angel Rangel, Swansea, £5,5 miljoner

En offensiv assist- och mål-farlig ytterback som har visat de senaste åren att han är en av Englands poängsäkraste backar. Spelar i ett anfallsglatt lag som kan bli ännu farligare än ifjol.

Branislav Ivanovic, Chelsea, £6,5 miljoner

Serben har en väldigt fin skalle och är livsfarlig på hörnor. Levererar både nollor, assist och mål varje säsong på en regelbunden basis.

Pablo Zabaleta, Manchester City, £6,0 miljoner

Zabaleta är antagligen den mest underskattade spelaren i hela Premier League. Det återstår att se hur mycket argentinaren får spela under sin nya tränare Pellegrini, därför får City’s ytterback ses som lite av en chansning. Förhoppningsvis går den hem.

___________________________________________

Moussa Sissoko, Newcastle, £6,0 miljoner

Värvades in från Toulouse i januari och gjorde snabbt succé i ett minst sagt underpresterande Magpies. Med ett lag omkring sig som börjar på ny kula så kan mål och assistskörden bli stor från fransmannen som passar Premier League som handen i handsken.

Juan Mata, Chelsea, £10,5 miljoner – (Kapten)

En av ligans absolut bästa spelare. Är han på planen så blir det poäng, övrig motivering överflödig och given kapten i laget.

Wilfried Zaha, Manchester United, £6,5 miljoner

Har tagit klivet från Championship till Premier League och har visat fina intentioner på försäsongen. Återstår att se hur mycket speltid Zaha kommer få i ett stjärnspäckat United, men Zaha har allt som krävs för att bli en riktigt bra poängspelare i Premier League.

Kevin Nolan, West Ham, £7,0 miljoner

En underskattad och väldigt stabil spelare som alltid levererar stadigt med poäng. Ett fint plus i kanten är att Nolan är Liverpool-supporter. Bra hörnläggare.

___________________________________________

Wilfried Bony, Swansea, £8,0 miljoner

Har alltid tyckt att Bony är en märklig spelare, men likförbannat gör han alltid mål. Kommer att bli säsongen fågel eller fisk den här säsongen, jag tror på fågel efter en fin försäsong.

Romelu Lukaku, Chelsea, £8,0 miljoner

José Mourinho lyckades klämma ur absolut max av Didier Drogba under sin förra sejour i Chelsea – och han kommer givetvis lyckas att klämma ut absolut max av Lukaku också. Var något ojämn i West Bromwich förra säsongen, men med ett stabilare lag omkring sig tror jag han kan blomma ut, och det ordentligt.

Daniel Sturridge, Liverpool, £9 miljoner – (Vice Kapten)

Jag brukar egentligen inte ta med några Liverpoolspelare i mina lag, men med tanke på vad Sturridge visade upp under våren och att han har en Coutinho bakom sig så kunde jag helt enkelt inte låta bli.

___________________________________________

Bänk:

bänk

Maarten Stekelenburg, Fulham, £5,5 miljoner

En bra backup-målvakt ifall Hart skulle dra på sig en skada eller avstängning. Underskattad målvakt som säkerligen kommer göra bra ifrån sig i ett Fulham som de senaste säsongerna varit ett stabilt mittenlag.

Jores Okore, Aston Villa, £4,5 miljoner

Fint mittbacksförvärv av Aston Villa, återstår att se hur mycket han kommer få spela, men har ett vasst inkast som kan ge extra poäng.

Craig Bellamy, Cardiff City, £5,5 miljoner

Vi vet alla hur bra Craig Bellamy kan vara. En joker som kan vara bra att slänga in vid behov. Cardiff kan överraska i år.

Ryan Shawcross, Stoke City, £5,5 miljoner

Antagligen den spelaren jag avskyr mest av alla i hela Premier League, men är det något han kan så är det att grisa till sig poäng. Stark huvudspelare.

____________________________________________

Är ni villiga att ta er an mitt (oerhört, fruktansvärt, fantastiska) lag? Då tycker jag att ni lägger till koden här under.

Totaal Liverpool: 1975550-425238