[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

* * *

Liverpool närmar sig en deal för Valencia’s Aly Cissokho på ett säsongslångt lån. Anfield-klubben förnyade sitt intresse för fransmannen då man inte kunde enas om en summa med Granada för Siqueira (Liverpool Echo)

Cissokho väntas resa till Merseyside i nästa vecka för att genomgå en läkarundersökning och komma överens om personliga termer. (Telegraph)

* * *

Willian

Efter att ha misslyckats med att landa både Shakhtar Donetsk s Henrikh Mkhitaryan och Atletico Madrids Diego Costa, har han vänt sin uppmärksamhet till Anzhi Makhachkala’s forward Willian.(Telegraph)

Liverpool har öppnat samtal med Anzhi över en potentiell värvning av Willian (Sky Sports)

* * *

https://twitter.com/LMillerrr_/status/368317972571377664

Luis Suarez har bett om ursäkt till sina lagkamrater och har idag återigen tränat med a-laget, detta efter att Brendan Rodgers beordrat uruguayanen att träna på egen hand förra veckan efter hans kommentarer om klubben. (Guardian)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Välkomnar denna värvning! Vi behöver få in en vänsterback, då jag inte tycker att Enrique ensam klarar av en hel säsong och vår back up är alldeles för dålig i dagsläget.

  Sedan att man läser från flera källor att vi håller på att förhandlar med Anzji om Willian är alldeles för bra för att vara sant. Vågar dock inte tro något innan jag ser honom posera med den vackra röda tröjan på Anfield. Allt för många motgångar i detta transferfönster gör en lite smått pessimistisk. Bara för det så kommer någon av de fyra stora och knäpper oss på näsan precis innan han skriver på för oss (Jinx).

 2. Känns som Ayre är lite dumsnål här… Av det jag sett så passar Siquera in mycket bättre än Aly, i sättet BR vill spela på.

  Men om detta innebär att vi har råd med Willian så kan jag absolut förlåta honom 😛

  • Förstår inte klagandet på Ayre. Han har en budget att följa och han är ju knappast ensam att bestämma. Att få in Cissokho istället för Siquera så man kan signa Willian är för mig en självklarhet. Granada ville ju ta rejält mkt betalt som förmodligen gjort att vi inte kunde signa Willian. Helrätt att signa Cissokho på lån. Jag tycker detta kan bli kanon. Får vi in dessa två så har vi vad vi behöver. Jag är iaf nöjd. Skulle vara najs med Papa och ut med Skrtel eller Coates eller båda då jag tycker Wisdom ska vara 4de MB. Papa hade dessutom kunnat vara backup på Def MF efter Lucas.

  • Bör prioritera värvningen av Willian sedan kan han värva en budget vänsterback efter vi säkrat den viktiga värvningen. Nu kommer det väl sluta med att vi får en budget vänsterback och missar stjärnan för att det drar ut på tiden ^^

 3. Kommer bokstavligen gråta glädjetårar ifall vi signar Willian…gör vi det inte kommer jag sitta och tjura i ett hörn i några veckor

 4. Bra att vi får klart med cissokho.

  Satsa allt på Willian nu, här snackar vi klass. Tänk er detta anfallet:

  Suarez. Coutinho. Willian

  Sturre

  Men som sagt, jag vågar inte hoppas allt för mycket.

 5. Suarez har bett om ursäkt och tränar med laget igen, skönt.

  • Vilka goda nyheter :-). Svårt att inte vara lite småkåt när man tänker på det anfallet också 🙂

 6. Att Suarez bett om ursäkt får en att hoppas att han presterar lika bra om inte bättre kommande säsong. Han älskar fotboll för mycket för att hålla sig undan.

  De här ändrar dock inte min uppfattning om att han är ett äckligt jävla svin som vi ska göra oss av med så fort vi har en ersättare, vare sig de är i Januari eller nästa sommar så ska Suarez bort från klubben. Nu är de försent och jag ser inte Willian som någon ersättare för Suarez eftersom Willian är en OM/VY som skapar mycket chanser men är långt ifrån lika produktiv som Suarez när de kommer till målproduktion.

  • Ja, Suarez är för målkåt för att inte vilja göra mål och prestera… Behöver nog inte oroa oss för att han inte ska prestera.