[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu har Willian snackat med ESPN Brasilien. Han säger bland annat att det vore en dröm att spela i Premier League och pekar specifikt ut Liverpool som en storklubb.

The Liverpool Echo uppger att Liverpool har intensifierat sitt intresse för Willian, då man har blivit uppmuntrade av Anzhis vilja att sälja och brassens strävan efter PL-spel. Anzhi vill ha £30 miljoner för Willian, men den höga prislappen har inte avskräckt FSG, som är beredda att finansiera ett köp. Willian skulle dock behöva sänka sin nuvarande veckolön på £100 000 för att kunna genomföra flytten.

Vidare skriver tidningen att Guilherme Siqueira kanske, trots allt, inte hamnar i Liverpool. Granada har höjt prislappen flera gånger om, och nu krävs £12 miljoner för att köpa loss brassen.

Om Liverpool inte lyckas komma överens med Granada kommer man att återuppliva sitt intresse för Aly Cissokho, skriver The Liverpool Echo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Show us the money, helst igår innan det är försent och Arsenal och Spurs får för sig att snuva oss på honom, det hade vart så jävla surt. Rycker Chelsea, City och United in så hade vi vart körda men vi ska fan betala lite mer än Spurs och Arsenal för den här spelaren det kommer vi tjäna på i längden, kommer sälja mycket tröjor och Liverpool kommer få lite hype och uppsving hos ”expertkommentatorer” och FM-lirare runt om i landet ^^

 2. Nu har jag bara sett youtube klipp men tänk er en anfallskvintett bestående av Suarez, Sturridge, Coutinho och Willian! Hade varit mumma. Att sen ha Aspas, Alberto, Borini, Sterling, Ibe samt Henderson som backup räcker för mig iaf. Om vi får in den belgiska VB så är nog mittfältet vår svaga punkt för jag tror Skrtel kommer ge järnet i år. En till pjäs på mittfältet hade varit bra för Gerrard kan inte spela hur mycket som helst i sin ålder och Allen är lite osäker fortfarande. Och sen har vi bara Lucas. Jag tycker Henderson är bättre längre fram i banan.

 3. Om Ayre lyckas sabba det här för oss för att man ska vända på varenda krona i dealen skulle vi säkert kunnat fått Mkhitariyan också med en annan man på den posten och då snackar jag inte om Monaco/Psg/city löner men i dagsläget så kommer vi behöva betala lite mer än andra lag för samma spelare, när vi har ett intressant projekt igen med lite fler namn än idag kan vi vara lite kräsnare i förhandlingarna.

  Så länge han inte kräver mer än Gerrard har i lön i dagsläget borde vi kunna lägga typ Downings lön + Assaidis på honom och få ett så mycket starkare lag.Dessutom har vi blivit av med Carroll och Reinas löner som troligtvis var bra mycket högre än de spelarna vi värvat har. Men slutresultatet blir väl att vi håvar fram något hyfsat kontrakt med prestationsbaserade tillägg så vi riskerar att det drar ut på tiden och andra klubbar tar han framför oss. Ge oss lite goda nyheter nu.

  • Klopp hade tydligen pratat med både Mkhitaryan och Aubameyang innan säsongen va över och kommit överens om att dom skulle komma till
   Tyskland. Liverpool hade inte en chans att få Mkhitaryan.

   Tony Barrett som har koll på Liverpool sa att de handlade aldrig om att Liverpool inte ville betala det som krävdes. Dom fick helt enkelt inte tillgång till spelare för att diskutera en eventuell övergång eftersom Mkhitaryan hade redan bestämt sig för att flytta till Dortmund.

 4. Vem bryr sig om vänsterbackar nu när vi ryktas med en större stjärna än vad vi har ryktas med på tusen år haha

 5. ”Nu väntar jag på ett nytt erbjudande från klubbar, typ som Liverpool. Om det är Liverpool, så är det helt klart en fantastisk klubb. Jag är hoppfull och lugn, och jag väntar på det rätta.”
  Willian

  Slå till!!!!

 6. Vad väntar vi på? Anzhi vill sälja, Willian är intresserad!! BUDA, vad väntar vi på !? Allvarligt ?

  • Kunde inte sagt det bättre…
   Är han på riktigt sugen på oss å det handlar om 30 mille så ANTAR jag att dom lägger ner precis all annan verksamhet och får igenom affären inom 24h.

   Det är helt sinnes om vi landar Willian….. det är ren å skär världsklass!
   Fan nu fick man upp hoppet ändå… LÖS DET!

 7. Drömmen är krossad, United har gett sig in i jakten enligt the telegraph och nån mer sida.

 8. Om intervjun stämmer och han har uttalat sig positivt till oss då känns de som vi har ett mycket bra läge, fixa detta nu!

 9. Enligt silly season så har sky sports skrivit att klubbarna inlett förhandlingar om Willian, vet dock inte hur pålitliga skysports är…