[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu har Willian snackat med ESPN Brasilien. Han säger bland annat att det vore en dröm att spela i Premier League och pekar specifikt ut Liverpool som en storklubb.

The Liverpool Echo uppger att Liverpool har intensifierat sitt intresse för Willian, då man har blivit uppmuntrade av Anzhis vilja att sälja och brassens strävan efter PL-spel. Anzhi vill ha £30 miljoner för Willian, men den höga prislappen har inte avskräckt FSG, som är beredda att finansiera ett köp. Willian skulle dock behöva sänka sin nuvarande veckolön på £100 000 för att kunna genomföra flytten.

Vidare skriver tidningen att Guilherme Siqueira kanske, trots allt, inte hamnar i Liverpool. Granada har höjt prislappen flera gånger om, och nu krävs £12 miljoner för att köpa loss brassen.

Om Liverpool inte lyckas komma överens med Granada kommer man att återuppliva sitt intresse för Aly Cissokho, skriver The Liverpool Echo.