. . .

Officiellt: Frank Lampard har skrivit på ett nytt ettårskontakt med Chelsea.

Officiellt: David Beckham slutar spela fotboll efter den här säsongen.

* * *

Inter, Liverpool och Arsenal är intresserade av Barcelonas Martin Montoya, vars prislapp ligger på cirka 10 miljoner euro (El Mundo Deportivo).

* * *

Football : France / Rwanda - Match Amical - U17 - 28.04.2011 -

Den 18-årige mittbacken Kurt Zouma har redan gjort 36 A-lagsframträdanden för Saint-Étienne, trots vissa skadebekymmer under den här säsongen.

Nu hävdar den franska upplagan av Eurosport att Liverpool är den hetaste intressenten för Zouma. LFC uppges vilja ha tonåringen som ersättare till Carragher, men det finns även andra intressenter – som exempelvis Bayer Leverkusen.

Zoumas agent David Vanditelli gör ingen hemlighet av att Leverkusen är intresserade, men han är snabb att tillägga att alla storklubbar letar efter mittbackar nuförtiden.

Vanditelli säger att Zouma inte skulle ha någonting emot att stanna, ”men att Liverpool och andra klubbar är väldigt intressanta” och att ”Kurt är beredd att flytta”.

Vanditelli gör även ett något oväntat utspel genom att säga att det vore bättre att sitta på bänken i en klubb som Liverpool, men tillägger snabbt att han säger detta med all respekt för St Étienne.

Enligt Eurosport skulle Zouma gå på 10-12 miljoner euro att köpa loss från St Étienne.

Det är naturligtvis något märkligt att Zoumas agent nämner Liverpool två gånger – det verkar onekligen som att LFC är intresserade av den fysiskt starka mittbacken.

* * *

Paolo di Canio vill att Sunderland ska vinna dragkampen om Modibo Diakite (Sportitalia).

* * *

Franco Di Santo blir free agent i sommar. Argentinaren vill gärna stanna i Premier League – och WBA är intresserade (The Mirror).

Inter visar intresse för Aaron Lennon (The Mirror).

* * *

Cardiff är intresserade av Bafetimbi Gomis (The Daily Mail).

Norwich visar intresse för Steven Defour (A Bola).

Manchester City försöker signa Marco Reus (The Daily Star).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Är det någon som sett Zouma spela? Låter ju onekligen väldigt intressant, en 18-åring som bildar mittbackslås i en inte allt för pjåkig liga. Sen att han heter Kurt gör ju det hela nästan ännu mer intressant 🙂

  En spelare som man skulle kunna slussa in lite försiktigt, dock finns ju risken (som alltid) att han blir en ny Coates. En som sitter på bänken, kostar en del pengar men aldrig riktigt tar chansen när han får den.

  • Ja jag har sett Zouma spela många gånger. Fantastiskt duktig! Redan en klar spelare som även kan utvecklas ännu mer. Tycker han är en större talang än vad Varane var innan han gick till Real Madrid.
   Tror han skulle klara av att ta en startplats i Liverpool trots åldern, handlar mer om att han snabbt ska finna sig till rätta i ett nytt land, nytt taktiskt tänk osv.
   Vad menar du med att han heter Kurt? Kopplar du det till någon annan gammal spelare eller tyckte du bara namnet var roligt? Hängde inte riktigt med där :p

  • Tack för ett utförligt svar!

   Tycker att namnet är väldigt roligt, en 18-åring som heter Kurt 🙂 Är väl bara jag som har lite konstig humor. hehe