. . .

Häromveckan rapporterade Bild att Liverpool är en av flertalet engelska toppklubbar som visar stort intresse för Kyriakos Papadopoulos.

Papa

Sedan dess har diverse twitter-troll gjort sitt yttersta för att minsann vara först med en story. Idag kom uppgifter från mer pålitligt håll på twitter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Skulle man landa Papadopoulos så vore det ju grymt!
  Visst har han även spelat defensiv mittfältare? Så då får man ju backup till Lucas samtidigt.

 2. Mycket snack och rykten om honom på Twitter just nu, hur stor är egentligen chansen att han kommer? Lär ju inte bli billig men hade blivit överlycklig om han valde LFC.

 3. Ilori och papadopoulos hade inte varit fel 🙂

 4. Papadopoulos, Ilori, Wanyama och Eriksen i sommar skulle inte vara fel! Det är väl inte helt orealistiskt heller, eller?

  Start elva nästa säsong:
  Reina; Johnson, Agger, Papa, Enrique; Wanyama, Gerrard; Coutinho, Suarez, Eriksen; Sturridge.

  Det skulle vi väl kunna komma topp 4 med?

  • Vad ska vi med Wanyama till? Lucas kommer förmodligen ta ett steg till nästa säsong och komma tillbaka på samma gamla fina form som innan skadan och på tillväxt står Allen(som det är väldigt hårt att döma ut redan efter en säsong) och även Hendo som bara växer ju mer tiden går…

 5. Jonathan, Enligt Karseltk här ovanför så är chanserna goda för LFC att värva Papa. Frågan är hur mycket hans knäskada skrämmer vårt medical team bara. I form är han en fantastisk spelare och en fullgod ersättare till Carragher. Vinnarskalle av rang dessutom.

  Micke, Det är rimliga nyförvärv du pekar ut, men Eriksen drar nog tyvärr till Dortmund nu. Många rykten pekar på att LFC vill ha in en anfallare, så räkna med att ett av nyförvärven kommer förstärka anfallet.

 6. Jag har sagt det förrut att jag önskar att klubben betalar större summor för färre antal spelare (de riktigt stora talangerna) istället för köpa in fler spelare och få mycket kvantitet (Assaidi är ett bra exempel) som inte förstärker laget. Papadopoulos är absolut en sådan spelare jag vill de sträcker sig lite extra för att få och låter Williams gå till Arsenal.

 7. Fröjd: Jag tror Wanyama skulle bidra mkt med en starkare fysik som jag tycker vi har saknat den här säsongen. Sen har vi egentligen inte en riktig ersättare till Lucas på den defensiva mittfältsrollen. Allen är nog bäst som central elr lite mer offensiv och Hendo ser jag inte heller som defensiv. Så för att få ett större djup i truppen och kunna avlasta Lucas skulle jag vilja se att vi värvat en defensiv mitt i Wanyama.