Liverpool, Real Betis och PSV visar intresse för Ryad Boudebouz (Inside Futbol).

* * *

PSG är intresserade av den rutinerade anfallaren Diego Milito (Corriere dello Sport).

Patrick Vieira har bekräftat att Manchester City är intresserade av Yann M’Vila (Canal Plus). Dessutom uppges City vara beredda att buda hela 30 miljoner euro för AC Milans Thiago Silva (Football Italia).

Nästa år fyller den brasilianska klubben Santos 100 år. De vill gärna fira detta genom att värva AC Milans Robinho (O Estado de Sao Paulo). En annan spelare som kan vara på väg bort från Milan är Taye Taiwo, som är aktuell för Benfica (Calciomercato).

Juventus vill genomföra en riktig prestigevärvning nästa sommar. Det handlar om Dortmunds Mario Götze, som ju är en av marknadens hetaste spelare (Gazzetta dello Sport). Juventus visar dessutom intresse för en annan Bundesligaspelare – nämligen Hamburgs back Dennis Aogo, som de vill köpa för 7 miljoner euro i januari (Corriere dello Sport). Ett tredje rykte om Juventus uppger att klubben har budat 20 miljoner euro för Internacionals Leandro Damiao. Dessvärre, för Juves de, vill Internacional ha uppemot 30 miljoner euro för den målgörande anfallaren (Sky Sport 24).

Panathinaikos hoppas kunna värva Portos Cristian Rodriguez i januari. Yttermittfältaren har fått allt mindre speltid i Porto och skulle kosta 3 miljoner euro att köpa (A Bola).

Lazio visar intresse för Kölns Alexandru Ionita (Gazzetta dello Sport). Ett annat namn som ryktas till Lazio är Malagas Julio Baptista (TMW).

Celtic har beslutat sig för att inte kontraktera den mycket meriterade holländaren Bolo Zenden, som har provtränat med klubben på sistone (Celtics officiella hemsida).

Real Madrid scoutar River Plates talang Lucas Ocampos (AS).