Liverpool, Real Betis och PSV visar intresse för Ryad Boudebouz (Inside Futbol).

* * *

PSG är intresserade av den rutinerade anfallaren Diego Milito (Corriere dello Sport).

Patrick Vieira har bekräftat att Manchester City är intresserade av Yann M’Vila (Canal Plus). Dessutom uppges City vara beredda att buda hela 30 miljoner euro för AC Milans Thiago Silva (Football Italia).

Nästa år fyller den brasilianska klubben Santos 100 år. De vill gärna fira detta genom att värva AC Milans Robinho (O Estado de Sao Paulo). En annan spelare som kan vara på väg bort från Milan är Taye Taiwo, som är aktuell för Benfica (Calciomercato).

Juventus vill genomföra en riktig prestigevärvning nästa sommar. Det handlar om Dortmunds Mario Götze, som ju är en av marknadens hetaste spelare (Gazzetta dello Sport). Juventus visar dessutom intresse för en annan Bundesligaspelare – nämligen Hamburgs back Dennis Aogo, som de vill köpa för 7 miljoner euro i januari (Corriere dello Sport). Ett tredje rykte om Juventus uppger att klubben har budat 20 miljoner euro för Internacionals Leandro Damiao. Dessvärre, för Juves de, vill Internacional ha uppemot 30 miljoner euro för den målgörande anfallaren (Sky Sport 24).

Panathinaikos hoppas kunna värva Portos Cristian Rodriguez i januari. Yttermittfältaren har fått allt mindre speltid i Porto och skulle kosta 3 miljoner euro att köpa (A Bola).

Lazio visar intresse för Kölns Alexandru Ionita (Gazzetta dello Sport). Ett annat namn som ryktas till Lazio är Malagas Julio Baptista (TMW).

Celtic har beslutat sig för att inte kontraktera den mycket meriterade holländaren Bolo Zenden, som har provtränat med klubben på sistone (Celtics officiella hemsida).

Real Madrid scoutar River Plates talang Lucas Ocampos (AS).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. 3 mille för Cristian Rodriguez? Det är bara att slå till! Han är grym och kommer bli en stor stjärna om han hamnar i rätt omgivning så han fortsätter att utvecklas!!

    • Kingpin, Cristian Rodriguez må vara en uruguayansk landslagsspelare men någon storspelare är han inte. Som Andwa säger så är hans namne James klart bättre. Liverpool har scoutat James Rodriguez den här säsongen.

  2. Kingpin, du blandar inte ihop honom med James Rodríguez då? Han är enligt mig en aning bättre.

  3. Ja så klart jag tänker fel! Det var så klart James jag tänkte på!

  4. Jag har helt missat att Liverpool har scoutat James! Vad kul att höra, ser gärna honom som nyförvärv i januari!

  5. Ocampos är ruggigt bra. Inter la ett bud på €15M i somras, men fick ett nej från River. Säger ju endel om Ocampos kvalité.

  6. Det är lite roligare att läsa om spekulationer och dylikt här inne, än vad det är på lfc.nu. Inget ont om varken sidan eller personerna. Tycker bara att optimismen är skyhög bland en del fans. Att ta ett rykte med nypa salt, existerar inte hos en del. För att dra paralleller så hoppas det mer på spelare som Boudebouz, James Rodriguez och Ocampos i den här bloggen. Medans det på lfc.nu hoppas på spelare som David Villa, Cavani och liknande. Vi var JÄVLIGT aktiva i sommarens transferfönster. Och det är inget vi ska räkna med att vi kommer fortsätta vara i dom kommande fönsterna.
    Ville bara säga det. Sen är det ju alltid roligt att bli sammankopplad med spelare som David Villa, men vi ska kanske vara realistiska också.