Liverpool är intresserade av Inters brasilianska mittfältare Philippe Coutinho (Twitter).

Liverpool och PSG är intresserade av Philippe Coutinho. Kenny Dalglish vill värva Coutinho redan i januari, men det verkar osannolikt att brassen kommer att lämna Inter i det transferfönstret (TMW).

* * *

Det danska underbarnet Christian Eriksen toppar Manchester Uniteds önskelista, men Barcelona, Manchester City och Chelsea är också intresserade (The Daily Star).

Real Madrid är intresserade av Manchester Citys råskinn Nigel de Jong (The Daily Star).

Inter, Juventus och AC Milan vill värva Nani. Manchester United kan möjligtvis släppa honom för omkring £30 miljoner (The Mirror).

Barcelona visar intresse för Alex Song. Den spanska storklubben är beredda att betala över £15 miljoner för mittfältarens tjänster (The Mirror).

* * *

Stephane Sessegnon är på väg tillbaka till Frankrike. Sunderland vill ytterst gärna behålla Sessegnon, men hans familj har inte lyckats rota sig i norra England. Flera franska klubbar – inklusive Marseille – är intresserade av mittfältaren (The People).

Nicklas Bendtner ser ut att göra sin flytt till Sunderland permanent i januari. Arsenal vill ha omkring £9 miljoner för den långa dansken – vilket är en överkomlig summa för Sunderland, som har pengar att spendera (The People).

QPR är beredda att sälja Adel Taarabt i januari. PSG förväntas återuppliva sitt intresse för den kontroversiella Taarabt (The People).

Arsenal visar intresse för Manchester Uniteds talang Paul Pogba, som blir free agent nästa sommar (The People).

Everton scoutar Rayo Vallecanos anfallare Lass Bangoura, som har en utköpsklausul på omkring £5 miljoner i sitt kontrakt (The People).

Fulham och Newcastle är intresserade av Huddersfields anfallare Jordan Rhodes. Hans prislapp ligger på £2 miljoner (The People).