Senaste nytt

Zahas enorma prislapp

Crystal Palaces stjärna vill lämna klubben – men prislappen är enorm.

Wilfried Zaha har varit Crystal Palaces överlägset bästa spelare under de senaste åren. Han skapar massvis med chanser, producerar mål & assist, fixar straffar och ställer rent allmänt till med massa problem för motståndarna.

Nu är Zaha öppen med att han vill lämna Palace för att spela i Champions League. Det saknas inte intresse för honom, men en övergång blir ändå svår att få till, eftersom prislappen är oerhört stor. Enligt London Evening Standard kräver Palace nämligen hela £100 miljoner för att släppa honom.

Tottenham, som varit intresserade av Zaha under flera år, ska ha lagt ner sitt intresse på grund av den stora prislappen. Spurs var intresserade även förra sommaren, men då ville de inte betala den dåvarande prislappen på £70 miljoner – nu är prislappen ännu saftigare.

Även om Palace kräver £100 miljoner i förhandlingarna tror Evening Standard att de skulle acceptera bud på £80 miljoner.

Zaha har 4 år kvar på sitt kontrakt med Palace. Ett kontrakt som ger honom en veckolön på £130 000.

* * *

Crystal Palaces näst högst värderade spelare är Aaron Wan-Bissaka. Han är också intressant för storklubbar; enligt London Evening Standard förbereder Manchester United ett bud på £25 miljoner för honom.

Det budet kommer dock förkastas, då Palace är ute efter £50 miljoner för Wan-Bissaka. Klubben hoppas att Manchester City ska ge sig in ett budkrig med sina grannar, eftersom det skulle kunna innebära högre bud.


LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Laddar...