Den utlånade LFC-spelaren är ett intressant namn för flertalet PL-klubbar.

Harry Wilson har gjort stor succé för Derby i the Championship, där han bland annat har dunkat in 15 mål under ligaspelet.

Något överraskande uppger flera medier att Liverpool är beredda att sälja Wilson för £25 miljoner.

Idag rapporterar Sky Sports att Newcastle, Southampton och Brighton är angelägna om att signa Wilson. De hävdar också att Crystal Palace kan komma att rikta blickarna mot 22-åringen om de säljer Wilfried Zaha. Dessutom ska spanska klubbar vara intresserade, likaså tyska i form av Augsburg, Hertha Berlin och Eintracht Frankfurt.

Tycker du att Liverpool ska sälja Wilson för £25m?
 

1 kommentar
  1. Helst vill jag se Wilson spela för Liverpool, men allt hänger på vad som plockas in. Redan nu kan ju Wilson nästan glömma att få chanser som 8:a i mittfältstrion. Där är det redan fullpackat även om Lallana lämnar.

    Så om Liverpool plockar in en ytter som back-up så borde nog Wilson säljas, för spelarens skull. Så som det är så är både Salah och Shaqiri före honom där och Klopp har inte spelat med en vänsterfotad ytter till vänster på bra länge.

    Tyckte Wilson hade bättre chanser till spel i början av förra säsongen men med dom kliven laget har tagit så har han hamnat lite efter i utvecklingen trotts en imponerande Championshipsäsong. Kan bli svårt för honom med speltid i dagsläget. Ännu en utlåning men till PL den här gången ser jag som det absolut bästa alternativet. Wilson får speltid och Liverpool får behålla spelaren under kontrakt.

Kommentarer är stängda.