__________

Liverpool är intresserade av Lyons back Dejan Lovren (Calciomercato).

* * *

Martin Skrtel kommer att få be Liverpool om att få lämna klubben i sommar, eftersom han vill spela i Champions League (GOAL.com).

Kommentar: Ingen särskilt pålitlig källa, men värt att nämna att ryktet åtminstone finns.

* * *

Clint Dempsey missar Fulhams sista PL-match för säsongen på grund av skada. Det innebär att amerikanen kan ha spelat sin sista match för klubben, då han kan komma att lämna i sommarens transferfönster. Everton ligger närmast till hands att signa Dempsey, men Liverpool och Arsenal är också intresserade (The Daily Mail).

* * *

Den holländska ligans skyttekung Bas Dost är ytterst nära att skriva på ett fyraårskontrakt med Wolfsburg. Övergångssumman ligger på blott 6,5 miljoner euro (Bild).

* * *
Nicklas Bendtner vill lämna Arsenal på permanent basis. Dansken säger sig vara ute efter en ny utmaning (Tipsbladet).

Arsenal kommer att göra sig av med många spelare i sommar. Marouane Chamakh, Sebastien Squillaci, Nicklas Bendtner, Denilson, Lukasz Fabianski och Carlos Vela kommer att lämna klubben (The Daily Mail).

Real Madrid planerar att buda £15 miljoner för Branislav Ivanovic (The Daily Mail).

QPR är den senaste klubben att visa intresse för Nick Powell (The Daily Mail).

West Ham vill signa Scott Dann. Mittbacken har en klausul i sitt kontrakt med Blackburn som innebär att han kan lämna för £6 miljoner (The Daily Mail).

Chelsea vill fortfarande rekrytera Pep Guardiola, men om de misslyckas med honom är Harry Redknapp nästa manager på klubbens önskelista (The Daily Star).