[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool har kontaktat Anzhi om Willian, men man har ännu inte lagt något bud på brassen. Tottenham är också intresserade (The Liverpool Echo).

Liverpool har inlett samtal med Anzhi rörande Willian, vars veckolön ligger på omkring £100 000 (The Mirror).

* * *

Liverpool är nära att signa Guilherme Siqueira. Man har budat £5,5 miljoner för hans tjänter (The Mirror).

Granada har tackat nej till Liverpools bud på 6 miljoner euro för Guilherme Siqueira (El Ideal, Granada-baserad tidning).

Liverpool vill signa Siqueira. Man har fått ett bud på £5 miljoner nobbat av Granada, som värderar honom till £12 miljoner, men LFC hoppas kunna uppnå en kompromiss (The Liverpool Daily Post).

* * *

Suarez har förnekat att han har sagt de citat där han hävdar att han kommer att stanna i Liverpool (Kyodo News).

Luis Suarez kommer att föra samtal med Brendan Rodgers inom de närmaste 24 timmarna (The Liverpool Daily Post).

Luis Suarez kommer att föra samtal med Brendan Rodgers inom de närmaste två dagarna. Det råder spänningar mellan parterna, då Suarez hävdar att han inte har någonting att be om ursäkt för, medan Rodgers kräver en ursäkt från honom (The Independent).

The Professional Footballers’ Association (PFA) har försökt hjälpa till i Suarez-bråket.PFA tror att Liverpool och Suarez kan uppnå en kompromiss genom att uppdatera kontraktet med en klausul som innebär att han får lämna Liverpool nästa sommar om de misslyckas med att komma bland de fyra första i Premier League den här säsongen. Detta vore dock en otänkbar lösning för Rodgers del (The Independent).

Arsenal har fortfarande inte gett upp hoppet om att signa Luis Suarez. London-klubben överväger att framföra ett nytt bud på £49 miljoner (The Telegraph).

* * *

Luiz Gustavo har valt bort Arsenal till förmån för spel i Wolfsburg (Die Welt).