Liverpool ser ut att gå miste om Connor Wickham, eftersom 17-åringen är beredd att nobba klubben, då han istället vill flytta till antingen Arsenal eller Spurs. Anledningen är att Wickham inte känner att en flytt till Liverpool vore bäst för hans framtid och Damien Comolli har ett nästan omöjligt uppdrag att övertala tonåringen att komma till LFC. Istället riktar Wickham blickarna mot Spurs och Arsenal – klubbar som har utvecklat Championshipspelare till PL-stjärnor under de senaste åren (GOAL.com).

Trabzanspor är beredda att ge Milan Jovanovic en livlina om han bestämmer sig för att lämna Liverpool i januari (The Mirror, The Daily Mail).

Stokes manager Tony Pulis har gått ut och sagt att Ryan Shawcross inte är till salu. Liverpool och Spurs är ute efter mittbacken (The Mirror).

West Ham visar intresse för John Carew och siktar på att skeppa iväg Carlton Cole i januari. Cole kan hamna i Liverpool (The Mirror).

Steven Pienaar ser ut att flytta till Tottenham som Bosman kommande sommar (The Daily Mail).

Liverpool, Tottenham och Blackburn är intresserade av Pavel Pogrebnyak (The Daily Mail).

3 kommentarer
  1. GOAL.com är väl den minst pålitliga källan som finns dock..

  2. Det är just därför vi har fixat in Damien Comolli, att vi visar att detta är en nystart för klubben som vill utveckla nya talanger.

Kommentarer är stängda.