Liverpool är nära att lyckas rekrytera Rennes ytterback Rod Fanni. Rennes är beredda att casha in 29-åringen för drygt 3 miljoner euro, och Liverpool är beredda att hugga. ”Ett beslut rörande Rod Fannis framtid kommer att tas inom de närmaste 48 timmarna”, säger Rennes manager Pierre Dreossi. Marseille är också intresserade men Rennes föredrar att inte sälja till en ligakonkurrent (L’Equipe).

Liverpool vill kontraktera Ronaldinho på Bosman kommande sommar. Roy Hodgson letar efter en kreativ spelare bredvid Fernando Torres och nu riktar han blickarna mot 30-åringen, som dock skulle behöva gå med på en lönesänkning för att komma till Liverpool (Itasportpress).

Liverpool avser att värva en mittback. Den man helst av alla vill ha är Dortmunds serbiska landslagsspelare Neven Subotic. 21-åringen har faktiskt även landslagsmeriter för USA och skulle gå på omkring £15 miljoner (The Daily Star).

Om Real Madric bestämmer sig för att göra sig av med Lass Diarra i januari vore Liverpool och Spurs angelägna om att signa honom på lån för resten av säsongen, medan Manchester United och Aston Villa också är intresserade av mittfältaren (The Daily Mail).

Real Madrid är den senaste klubben att visa intresse för Yann M’Vila, som ju även är ett mycket intressant namn för Liverpool (The Daily Mail).

Tottenham kommer att buda 18 miljoner euro för Fernando Llorente i januari (AS).

13 kommentarer
 1. Någon som har lite mer koll på fanni?
  Har aldrig sett honom spela.

  Är han offensiv som tex Gj eller mer defensiv
  som Konchesky?

  Skulle vara trevligt med offensiva ytterbackar, men är rädd för att Roy föredrar defensivare som håller sin position och inte följer med i anfallen så ofta…

 2. schysst mot kelly o köpa in fanni^^ kanske vill dom spela in kelly som mittback men känns ju fel mot wilson då :S

 3. Har vi inte köpt tillräckligt med medelmåttor i 30-årsåldern redan?

 4. Fanni är väl en ren ersättare till Degen skulle jag tro. När Johnson var skadad så spelade vi med Carragher på högerbacken, den rollen ska Fanni ha istället. Jag tycker att Kelly är en mittback mer än en ytterback faktiskt, så det känns väl inte jättekonstigt. Sen vet jag faktiskt nästan ingenting om Fanni och hans förmåga. Lite tråkig om det är Fanni som Roy har kollat på i Rennes-matcherna och inte M’Vila dock.

  • Nino, Ja det känns lite som att Fanni skulle kunna fylla samma funktion som Luke Young var tänkt att göra. Fanni är helt klart en bra spelare, en erfaren, atletisk ytterback.

 5. Vem vet, Roy kanske har tänkt byta ut GJ mot Fanni i januari om GJ säljs…

 6. Så fett det hade varit med Ronaldinho i laget hahah en liten bolltrollkarl men sant för många 30 åringar i laget.

 7. Vad hände med att satsa på ungdomar, men dom kanske insåg hur pass dyr satsning det blir. Fram med ungdomarna i egna leden än att köpa in 30 åriga backuper säger jag.

 8. Skulle inte bli förvånad om Ronaldinho kom till Pool.
  Hodsgon lär ju köpa 30-35 åringar..

 9. Haha, Ronaldinho till Liverpool? Det hade verkligen varit härligt, tror att han skulle kunna få en nytändning av att spela med oss. Han har ju verkligen kreativiteten och blicken. Han är trots allt inte äldre än 30 (lika gammal som Gerrard) och jag tror att han skulle vara ett bra nyförvärv. Helt gratis i sommar skulle man ju inte tacka nej till.

 10. Ett stycke Llorente i Pool hade man inte tackat nej till.

 11. Andwa du har en poäng i det hela. Man måste ha erfarna spelare på plan om man ska satsa på ungdomar. Ronaldinho gratis det är ju verkligen inte dumt med hans kaliber. 😀

Kommentarer är stängda.