. . .

The People uppger att Manchester City vill värva två nya spanjorer. Det handlar om Malagas supertalang Isco samt Athletic Bilbaos akademichef Jose Maria Amorrortu. Tidningen tillägger att Liverpool ger City hård konkurrens om Iscos signatur.

* * *

Söndagens upplaga av The Daily Mail hävdar att Arsenal visar stort intresse för Stewart Downing. Arsene Wenger uppges vara villig att värva Downing för £10 miljoner i januaris transferfönster, vilket kan vara bra för alla inblandade parter, då Brendan Rodgers inte vill ha kvar Downing i Liverpool.

Liverpool kan möjligtvis komma att försöka använda Arsenals intresse för Downing i en deal som tar Theo Walcott till Anfield.

* * *

Tuttomercatoweb skriver att en av Mauro Zarates rådgivare – Jose Alberti – hävdar att Liverpool och flera andra PL-klubbar är intresserade av den argentinska anfallaren.

I dagsläget är Zarate i Lazios frysbox och Alberti menar att det inte finns någon anledning att vara kvar i den italienska huvudstaden. Därefter tillägget Alberti;

”Zarate har många beundrare i England och det är tre Premier League-klubbar som har frågat om honom; de är Liverpool, Arsenal och Stoke City”, sa Alberti till Tuttomercatoweb. ”Jag tror att Lazio vill sälja honom och jag tror att detta är genomförbart i januari”, tillade Alberti.