. . .

Enligt Gazzetta dello Sport är Liverpool och Tottenham beredda att betala de 20 miljoner euro som Internacional kräver för sin landslagsanfallare Leandro Damiao. Prislappen avskräcker alltså inte Liverpool, som vill inleda förhandlingar om Damiao.

Problemet är, skriver Gazzetta dello Sport, att Damiao inte attraheras av en flytt till Premier League. 23-åringen skulle föredra en flytt till Serie A, där både Juventus och AC Milan är intresserade, men de kollar även på andra anfallsalternativ och visar inte alls lika stort intresse som Liverpool gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Inte sett så mycket av honom (typ OS) men han värkar ju ganska eftertraktad?

 2. Jag är väldigt svag för Damião och skulle älska att se honom i LFC! Läste en intervju med Lucas i FourFourTwo häromdagen där han rekomenderade Damião. MEN, är inte han en ’straffområdespelare’ á la Huntelaar?

 3. Sen måste jag bara fråga,
  Ligger det någon som helst subbstans i Cavani rytena? Har hans agent gått ut och sagt att Liverpool och Arsenal är dom två klubbarna som är intresserade och att Cavani väldigt gärna vill till PL?!

 4. Fantastisk spelare att kunna göra mål, hans stora nackdel är väll isåfall att han inte är den snabbaste man har sett precis, ganska långsam faktiskt men han är en anfallare som gör mål vilket vi behöver

 5. @Jesper
  Jo han är en straffområdesspelare men med mer rörlighet som även kan möta boll djupt och har som de flesta offensiva brassar en väldigt bra teknik så han kan göra sin gubbe. Är dessutom en bra målskytt och vad jag sett av honom verkar han vara en bra lagspelare även om han oftast är självisk i avslutslägena vilket en anfallare ska vara.
  Ett bättre alternativ än t.ex. Huntelaar för Rodgers system.

  @Viktor
  Det sägs att det står mellan Liverpool och Arsenal.
  Men tidigare har det snackats om Juventus och PSG också.
  Och nyligen skrevs det väl om att Chelsea vill ha Cavani om man inte får Falcao?
  Om han skulle komma till oss antar jag att det är för att Liverpool är en anrik klubb och sen har han ju flera landsmän i klubben. Kan tänka mig att han kan få en bättre lön än i Arsenal där man väl jobbar efter nån slags lönetak modell tror jag.
  Men om jag ska gissa så tror jag inte han är ett dugg intresserad när det finns bättre klubbar som antagligen är intresserade.

 6. Skulle bli mycket glad om Cavani går till Liverpool även om det kanske inte är jätterealistiskt. Tror dock att han kommer gå till en engelsk klubb eftersom det verkar som det är det han vill så man kan ju bara hoppas :).

  Damiao såg bra ut i OS me har sett honom alldeles för lite för att dömma honom men han verkar vara typen vi behöver.

 7. Viktor, Kingpin & Anton, Det finns ingen som helst substans i ryktena om Cavani. Allting verkar vara (är) påhittat. Agenten som snackat och som påstås vara Cavani’s agent, är i själva verket inte det. Så allt är en bluff.

  Damiao kan Liverpool kanske kanske kanske värva, men man kommer definitivt inte göra det för 20 miljoner euro. Så stor budget har vi inte för tillfället.

 8. @JesperEss
  Rodgers har sagt att kommer få runt 100 miljoner kronor i vinter men att styrelsen är villig att lägga mer för rätt värvning. Så 20 mille euro kanske kan vara ok om ägarna verkligen verkligen vill ha honom.
  Tror inte det kommer hända men man ska aldrig säga aldrig.

 9. @Kingpin

  Skulle du kunna vara så snäll och länka mig kommentarerna ifrån Rodgers?

 10. Läste att Arsenal vill ha downing för 10 miljoner pund! Kan vi ha sån tur???

 11. @Sola
  Minns inte vilken sida det var jag läste det på, det var över en månad sen. Kan ha varit Liverpool Echo. Men jag är inte säker.

 12. Ägarna har inte sagt hur mycket vi kommer få, dem ger oss pengar efter om dem tycker spelaren är värd pengarna och om han har nån re-sale value senare. Werner sa att pengar inte är något problem.