Sinclair till Watford – kan få sällskap av flera andra LFC-spelare.

Enligt ESPN har Jerome Sinclair accepterat en flytt till Watford efter säsongen. Den unga anfallaren förväntas skriva på ett 3-årskontrakt med Watford. Liverpool har rätt till ekonomisk kompensation, och om man inte lyckas komma överens med Watford får en tribunal fastställa summan.

Dessutom skriver The Guardian att Watford rycker i fler Liverpool-spelare. Det är Joe Allen och Jordon Ibe som är av intresse för London-klubben. Allen har drygt ett år kvar på sitt kontrakt med LFC och förhandlingar om ett nytt har inte inletts. Ibe har haft en helt misslyckad säsong och Liverpool riktar blickarna mot nyförvärv så som Mario Götze. Detta har alltså uppmärksammat Watford som planerar att försöka värva duon i sommar.

Beträffande Götze, så rapporterar även The Times att ”Götze is ready to sever his ties with Bayern Munich at the end of this season having set his heart on a summer move to Liverpool where he would be reunited with Jürgen Klopp, who managed him at Borussia Dortmund”. Det låter inte så tokigt. Tidningen tillägger att han förväntas gå på omkring £20 miljoner – en liten prislapp för en så enormt talangfull spelare.

Värt att notera är att både Piotr Zielinski och Jonas Hector har uttalat sig positivt om Liverpool på sistone. Båda jagas ju enligt diverse medier av LFC, och intresset verkar därmed vara ömsesidigt.

Mer intressant från The Times är att Pep Guardiola planerar att skeppa iväg en rad stjärnspelare när han tar över Manchester City. Yaya Touré, Vincent Kompany, Wilfried Bony, Aleksandar Kolarov, Eliaquim Mangala samt Samir Nasri är tillgängliga på transfermarknaden.

6 kommentarer
 1. Förslag på en intressant/rolig artikel vore om ni på redaktionen slängde ihop en lista på spelare från de andra toppkonkurrenterna, som verkar storstäda till sommaren, som ni skulle vilja/tänka er spela i Liverpool och varför.

  Lär väl inte vara speciellt många trovärdiga scenarios, men det vore kul att läsa era tankar om hur eventuellt Aleksander Kolarov skulle kunna lösa vårt ”västerbacksbekymmer” och hur man ekonomiskt skulle kunna få ihop ett intressant paket.

  En artikel som kanske inte blir superseriös, men skoj att bara leka med tanken.

  För övrigt så vill jag igen visa uppskattning till scoutrapporterna som ni gör. Finner de oerhört intressanta!

  • Personligen tycker jag spontant att Kolarov inte direkt skulle vara någon lösning. Morenos brister ligger i positionsspelet och gissa vart Kolarovs brister ligger? Sen är han lite av en säkerhetsrisk då han oftast följer högt upp i anfallen för att slå inlägg, vilket han dock är riktigt jävla bra på, men då han är skitslö(i jämförelse med t.ex. Moreno) så blir det väldigt öppet på den kanten varje gång det blir en kontring. Han springer nog inte ikapp någon PL ytter.

   Men det skulle vara kul, som du säger, att höra TL syn på spelarna som sägs bli tillgängliga i sommar från andra PL-klubbar. Jag vore också för en sådan artikel du föreslår.

  • Näe, hade heller inte vilja se Kolarov. Bara ett exmpel. Men du kanske bara svarade på mitt exmpel iofs 😀

  • Youri Tielemans för vårat mittfält hade kunna var något. Längesen vi hade någon som sköt bra från distans. Sen är han väldigt ung så borde utvecklas och förhoppningsvis till det bättre.

   Sane som ytter, snabb och irrationell och även han väldigt ung.

   Kevin Volland ingen striker direkt men tycker han är väldigt allround med bra vänsterfot.

   Litar på att Kloppen tar in de som passar hans spelstil och som han kan ta till en ny nivå. Tror inte det kommer bli några kända spelare till Liverpool i sommar men kommer Götze så är man väldigt glad att ha fel. 🙂

 2. Ibe kan ibland se ut att spela som en ung Ronaldo, men allt för ofta är han lite för sakta i tanken tycker jag och så blir det bara pannkaka. Han är väldigt bra när han agerar instinktivt men när han får tid inte likaså.

  Rent spontant känner jag att just den biten
  ( -förmågan att tänka snabbt och göra bra beslut) kan vara det absolut svåraste att utveckla i fotbollen. Förbättrat beslutsfattande kommer nog med åldern men att göra det snabbare?

  Tror man Ibe kan klara det ska han vara kvar, annars är det okej om han säljs.

 3. ..och att Allen säljs kan bara betyda att vi har en bättre spelare av den spelstilen på ingång. Allt annat vore riktigt osmart eftersom Allens spelstil är lite det vi saknar på mittfältet idag.

  Gundogan verkar på G till city så vem blir det?

Kommentarer är stängda.