Mittbackens knä måste opereras efter Pickfords överfall.

Alldeles nyss offentliggjorde Liverpool att Virgil van Dijk har skadat ligament i knät och därför kommer att genomgå en knäoperation.

Vidare uppger klubben att ”no specific timescale is being placed upon his return to action at this stage.”

Neil Jones på GOAL rapporterar att van Dijk kommer att missa ”ett antal månader”, men att klubben inte vill utesluta en comeback den här säsongen.

4 kommentarer
  1. Hur man kan missa det röda i den situationen är obegriplig….. om man inte är blind, bor på månen och håller på ManU. Bara hoppas han kommer tillbaka bättre än någonsin.

  2. Det var den här säsongen! Vi kommer bli straffade av den tunna truppen nu. Gomez är för skadebenägen och för svag för att vi ska förlita oss på honom för framtiden.

    Förra året var vi förvisso i en liknande situation med Allison som löste sig tack vare att Adrian i det läget var i sitt livs form.. men sån tur lär vi inte ha i år. Nu vet jag att ni tyckte att Adrian var usel men tror att det lär bli mer smärtsamt när vi ska rotera på Fabinho, Gomez o Matip kommande tid… kanske Millner kan bli mittback också, lika bra att pröva.

    • OSFowler: Har för mig att Hendo har spelat mittback förut, men vi ska ju också komma ihåg att våra mittbackar brukar ha van Dijk att hålla i handen. Och det är en stor och trygg hand. Som du säger kommer det här bli en otrolig prövning för laget.

  3. Har svårt att se att han ska vara tillbaka den här säsongen, rehabtiden har ju även internationellt börjat gå mot 9-12 månader för ACL-rupturer. Räknar med att han även missar EM.

    Ny mittback i januari känns inte som någon vild gissning i dagsläget.

Kommentarer är stängda.